Zakelijke overwinning De Bocht ’80 tegen Casteren; 2-0

De Bocht boekte een zakelijke overwinning tegen Casteren. In een matig duel van beide partijen was uiteindelijk De Bocht wel de terechte winnaar. Brian van Schijndel zetten de Bocht in de zesde minuut al op een 1-0 voorsprong. Het duurde tot de 84ste minuut voordat Brian van Schijndel de overwinning veilig stelde. Eindstand 2-0.

Yener Kilic schaarde zich in de zesde minuut achter een vrije trap. Uit de rebound schoof Brian van Schijndel de 1-0 beheerst binnen. Hierna gebeurde er niet veel. Het eerst wapenfeit was pas in de 26ste minuut uit een afstandsschot van John Termeer die knap door de keeper van Casteren werd gekeerd. Rowi  van den Besselaar verzuimde in de 43ste minuut de ruststand op 2-0 te bepalen nadat hij zichzelf perfect vrij draaide en de bal net naast tikte. Ruststand 1-0.

Na rust had De Bocht de wedstrijd beter onder controle. Stan van Overdijk tikte perfect de bal door in de 52ste minuut waarna Brian van Schijndel net niet bij de bal kon. In de 67ste minuut kon Brian van Schijndel in een 1op1 duel met de keeper de wedstrijd beslissen maar deed dat niet waardoor Casteren in de wedstrijd bleef. In de 73ste minuut kopte Murat Ozcan de bal mooi door op Brian van Schijndel die zijn schot in het zijnet zag belanden. In de 84ste minuut een mooie passe van achteruit van Mike Smit waardoor Brian van Schijndel wederom alleen op de keeper af kon gaan. Deze keer was van Schijndel wel trefzeker; 2-0. In de 93ste minuut zowaar een kans voor Casteren. Dennis Swaans knalde de bal richting bovenhoek waarna Tom Molenberg gestrekt moest. Eindstand 2-0. Volgende week wacht de topper tegen HMVV