De Bocht heeft geen kind aan SVG; 0-5 winst

De Bocht had nog wat goed te maken na het verlies van afgelopen donderdag en moest winnen om nacompetitie binnen handbereik te houden. Met gemak werd SVG met 0-5 verslagen. Voor rust waren Mark de Wit en Brian van Schijndel trefzeker. Ruststand 0-2. Na rust liep de Bocht uit naar een royale overwinning door treffers van Rowi van den Besselaar, Maarten Verheijden en Mark de Wit. Eindstand 0-5.

De eerste tien minuten waren rommelig voor De Bocht. Veel balverlies en niet scherp genoeg. Hierna raakte De Bocht beter in vorm. Na een actie van Abdi Abdala op de flank weet Brian van Schijndel het 1 op 1 duel te winnen van de keeper; 0-1. Na deze goal ontstond er wat tumult op de thuisbank. Reden genoeg voor de scheidsrechter om het spel tijdelijk stil te leggen. Na vijf minuten is de wedstrijd weer hervat en heeft De Bocht de wedstrijd onder controle. Na twee kansen van Yener Kilic en Mark de Wit weet laatstgenoemde alsnog het net te vinden. Na een slechte terugspeelbal profiteert Mark de Wit en schiet de 0-2 binnen.

In de tweede helft start De Bocht sterk. In de 56e minuut krijgt De Bocht een corner waaruit Rowi van den Besselaar weet te scoren; 0-3. Kort daarna in minuut 65 weet Maarten Verheijden te scoren uit een goeie counter; 0-4. Na diverse kansen weet De Bocht nogmaals te scoren, ditmaal vanuit een vrije trap van Johnn Termeer diep op Mark de Wit die zijn tweede treffer van de dag maakt en de eindstand bepaalt op 0-5.

Een sterke wedstrijd van De Bocht ’80 waarin het de nul heeft gehouden en de 3 punten volledig verdient mee naar Oirschot gaan.