De Bocht ’80 komt net te kort in topper tegen HMVV; 0-1

De Bocht moest winnen vandaag om nog zicht te houden op de titel. Dat deed het niet waardoor De Bocht de komende weken nog vol aan de bak moet om nacompetitie te halen. In een evenwichtige wedstrijd scoorde Ruud Tops in de 12de minuut de enige treffer van de wedstrijd. De Bocht creëerde wel enkele kansjes maar mistte de scherpte. Eindstand 0-1.

De eerste fatsoenlijke kans van de wedstrijd was meteen raak. Ruud Tops bracht de stand in de 12de minuut op 0-1. Hierna enkele kansjes over en weer. De beste kans was nog voor HMVV in de 37ste minuut uit een vrije trap die goed werd gepareerd door Tom Molenberg.

Na rust een kansje van Yener Kilic in de 62ste minuut. En even later moest keeper Molenberg wederom redden uit een vrije trap. Hierna nog twee kleine kansen voor De Bocht. Een goede voorzet van Mike Smit in de 70ste minuut bereikte net niet de spitsen van De Bocht. In de 73ste minuut kwam De Bocht met tien man te staan na een rode kaart van Mark de Wit. Brian van Schijndel kreeg nog een kans in de 76ste minuut en Rowi van den Besselaar in de 90ste minuut maar de bal ging er niet in. Eindstand 0-1. Volgende week wacht de uitwedstrijd naar SDO en moet er gewonnen worden om mee te blijven doen voor nacompetitie.