Wederom winst De Bocht ´80; 1-2 tegen Casteren

In een van beide kanten heel matig duel kwam de Bocht via een fraaie vrije trap van Samin Yusofi op slag van rust op een 0-1 voorsprong. Fons van de Wijdeven maakte de 1-1 in de 65ste minuut. Twee minuten later maakte Mark de Wit uit een penalty het winnende doelpunt. Eindstand 1-2.

Het eerste half uur was er werkelijk niets de beleven in Casteren. Niet één keer werd er op doel geschoten. Thijs van Dongen was de eerste die op doel schoot in de 30ste minuut maar zag zijn schot in de handen van de keeper belanden. Casteren kon bijna scoren in de 31ste minuut nadat de bal net over keeper Desley Fonken viel. Mark van Dongen kopte van dichtbij te zacht in en Maarten van der Heijden zag zijn voorzet net over getikt door de doelman van Casteren. Op slag van rust schaarde Samin Yusofi zich achter een vrije trap welke hij onhoudbaar in de kruising krulde. Ruststand 0-1.

Vijf minuten na rust snelde Simon Hendriks naar voren en zette goed voor op Thijs van Dongen die over kopte. Na slecht uitverdedigen van de Bocht in de 65ste minuut kreeg Casteren geheel uit het niets een schietkans. Fons van de Wijdeven mocht vrij inschieten. Desley Fonken redde in eerste instantie knap maar kwam in tweede instantie net te kort en zag de bal over de doellijn rollen; 1-1. Lang kon Casteren niet genieten van de gelijke stand want twee minuten later werd Mark de Wit gevloerd in de 16 meter en ging de bal op de stip. Deze buitenkans werd door Mark de Wit benut; 1-2. Hierna zette Casteren alles op alles om de gelijkmaker af te dwingen maar de verdediging van de Bocht gaf geen krimp. Eindstand 1-2 voor de mannen uit Oirschot.