De Bocht ´80 makkelijk langs LSV; 6-0

De Bocht had geen kind aan LSV dat al na 23 minuten met 10 man stond door een rode kaart van Dirk van der Struijk waarvan Mark de Wit uit een penalty de 1-0 maakte. Een minuut later stond het 2-0 wederom uit een penalty door Mark de Wit. In de 45ste minuut bepaalde Thijs van Dongen de ruststand op 3-0. Na rust speelde De Bocht de wedstrijd makkelijk uit en scoorde het nog driemaal door Thijs van Dongen, Mark de Wit en Patrick Broks. Eindstand 6-0.

De Bocht domineerde vanaf de eerste minuut. Maarten van der Heijden schoot net naast uit een vrije trap in de 22ste minuut. Een minuut later ging de bal op de stip nadat Dirk van der Struijk de bal met de hand over tikte en hiervoor rood kreeg. Mark de Wit schoot de penalty onberispelijk binnen; 1-0. Een minuut later maakte Maykel van Kasteren hands en ging de bal weer op de stip. Mark de Wit maakte er 2-0 van. In de 33ste minuut een kans voor open doel van Samin Yusofi maar die zag zijn inzet naast gaan. Yusofi schoot in de 42ste minuut de bal nog op de kruising. In de 45ste minuut een mooie voorzet van Mark de Wit die door Thijs van Dongen met een bekeken hakbal werd binnen getikt. Ruststand 3-0.

Na rust maakte Thijs van Dongen er in de 54ste minuut 4-0 van. Hierna ging het tempo uit de wedstrijd. LSV kon niet meer en De Bocht hoefde niet meer. In de 71ste minuut kwam Mark de Wit als gelukkigste uit de scrimmage en tikte de 5-0 binnen. Hierna kwam bonkige spits Patrick Broks in het veld wat met groot gejuich werd ontvangen. Mark van Dongen zag zijn schot in de 82ste minuut net langs gaan. In de 83ste minuut gebeurde waar iedereen op zat te wachten. Patrick Broks schoot de bal voorbij keeper Ricardo Verheijden en bepaalde de eindstand op 6-0. Een mooi slot van een leuke en sportieve derby.