De Bocht ´80 heeft geen kind aan Terlo; 5-0

De Bocht beleefde een makkelijke middag. Harm van den Bosch zette in de tiende minuut de 1-0 op het scorebord. Thijs van Dongen schoot voor rust nog tweemaal raak. Ruststand 3-0. Na rust maakte Mark de Wit er 4-0 van en bepaalde Thijs van Dongen met een hattrick de eindstand op 5-0.

De Bocht opende prima en creëerde direct na het fluitsignaal kansen. In de vijfde minuut ging Simon Hendriks goed door op links en zette voor op Mark de Wit die zijn inzet naast zag gaan. In de tiende minuut was het wel raak. Harm van den Bosch kreeg de bal net buiten de zestien meter aangespeeld en haalde verwoestend uit en zag zijn inzet bovenin de kruising gaan; 1-0. Tien minuten later een grote kans voor Samin Yusofi op aangeven van Mark de Wit maar die mistte deze buitenkans. In de 23ste minuut een mooie voorzet van Samin Yusofi waarna Thijs van Dongen perfect voor zijn tegenstander uitkwam en afdrukte; 2-0. In de 34ste minuut weer een fraaie kans voor de Bocht. Yener Kilic schoot echter in het zijnet. In de 45ste minuut was het wel raak. Simon Hendriks stuurde Thijs van Dongen de diepte in die zijn tweede doelpunt van de dag maakte. Ruststand 3-0.

Na rust ging De Bocht door waar het mee begonnen was. Thijs van Dongen schoot in de 48ste minuut net over. In de 51ste soleerde Mark de Wit langs drie tegenstanders en schoot vervolgens subtiel de 4-0 binnen. Drie minuten later een razendsnelle counter via Thijs van Dongen waarna Mark de Wit op de doellijn op de keeper strandde. In de 67ste minuut misschien wel de mooiste aanval van de wedstrijd. Maarten van der Heijden ging de diepte in, speelde Mark de Wit op maat aan die vervolgens Thijs van Dongen zijn hattrick liet maken; 5-0. Samin Yusofi had op aangeven van Mark van Dongen de 6-0 kunnen maken maar zijn schot ging over. Eindstand 5-0. Een dik verdiende overwinning voor De Bocht ´80 die geen enkele kans heeft weggegeven.