Tim Evers stuurt de Bocht ’80 de goede richting in; 0-1 winst tegen Casteren

In een wedstrijd die belangrijk was voor de 3e plaats heeft de Bocht’80 goed zaken gedaan door directe concurrent Casteren met 0-1 te verslaan. Al ging dat niet vanzelf.

In de 1e helft was Casteren de betere ploeg en kwam de spits van Casteren twee keer 1 op 1 te staan tegen keeper Tom Molenberg. Deze laatst genoemde wist 2x uitstekend te redden. De Bocht  kon daar weinig tegenover zetten.

In de tweede helft kantelde de wedstrijd in het voordeel van de Bocht ’80 door het inbrengen van Tim Evers, die al meteen een snoeihard schot losliet dat nog gestopt kon worden door de keeper van Casteren. Na nog een fabelachtige kopbal van Harm van de Bosch op de lat was het even later weer Tim Evers die een schot losliet, dit werd niet goed beoordeeld door de keeper van Casteren en was het raak 0-1.

De Bocht bleef daarna simpel overeind al had Abdy Abdela de wedstrijd op slot kunnen gooien door een niet te missen kans toch te missen. Daarna floot de goed leidende scheidsrechter af en was de overwinning een feit waardoor nacompetitie binnen handbereik is.