De Bocht ´80 wint weer niet; 1-2 verlies tegen DEES

De Bocht bakt er niet veel van de laatste weken. Bart Dieken bracht DEES op voorsprong in de 23ste minuut. Mark de Wit maakte er 1-1 van in de 62ste minuut. In de 93ste minuut kreeg de Bocht de deksel op de neus door een doelpunt van Rhoan van Dooren. Eindstand 1-2.

De eerste kans van de wedstrijd was voor De Bocht. Mark de Wit schoot naast na voorbereidend werk van Yener Kilic. In de 23ste minuut een counter van DEES die werd afgerond met een kopbal door Bart Dieken; 0-1. In de 45ste minuut had De Bocht geluk toen Dieken zijn kopbal op de lat belandde.

Na de rust kwam De Bocht goed uit de startblokken en drong het DEES terug op eigen helft. Jorn Kattevilder leek de 1-1 te maken maar op wonderbaarlijke wijze tikte de keeper de bal naast. In de 62ste minuut was het wel raak. Een perfecte lange bal van John Termeer werd diagonaal over de keeper van DEES gekopt door Mark de Wit; 1-1.  Een kwartier voor tijd kon Jimmy van der Schoor net niet bij de bal na goed voorbereidend werk van Mark de Wit. De laatste tien minuten drong DEES aan en ontstonden er enkele gevaarlijke situaties. De wedstrijd leek te eindigen in een gelijkspel maar diep in blessuretijd trok Rhoan van Dooren alsnog de overwinning voor DEES over de streep; 1-2. Een zure nederlaag voor De Bocht in een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende.