Overwinning De Bocht ‘80 van koploper HMVV; 0-1

HMVV uit Hooge Mierde was in de eerste helft de betere ploeg. Mark de Wit scoorde in de 22ste  minuut  met een fantastisch schot en het enige doelpunt voor de Bocht ’80. In de tweede helft kansen over en weer waarin de Bocht ’80 de wedstrijd meermaals had kunnen beslissen maar ook de deksel op de neus had kunnen krijgen.

In de 3de minuut kreeg HMVV een vrije trap, goed gered door keeper Tom Molenberg. Een goede aanval van De bocht ’80  in de 8ste minuut, maar de voorzet kwam net niet aan. Daarna in een solo aanval van Brain van Schijndel in de 10e minuut, maar ook net niet gescoord. In de 20e minuut opnieuw een goede aanval van de Bocht ’80, maar de al komt net niet bij Abdi Abdala. Een fantastische aanval in de 22ste minuut van de Bocht ’80. De bal liep via Mark de Wit en Brian van Schijndel. Brian legde de bal panklaar voor Mark de Wit en deze schoot  met een fantastisch schot in het doel (0-1). Rowi van den Besselaar kopt in de 35ste minuut vanuit een corner net naast.

In de tweede helft komt de Bocht ’80 goed weg, eerst een redding van Tom Molenberg en meteen daarna brengt de lat de redding.   In de 15e minuut staat de Bocht ’80 zwaar onder druk en de eerste kans in de tweede helft kwam pas in de 20ste minuut van Brian van Schijndel. Een nieuwe kans voor de Bocht ’80 wordt in de 22ste minuut gered door de keeper van HMVV. De vrije trap van HMVV raakte de paal. En ook de twee kopballen van Rowi van den Besselaar en Brian van Schijndel worden gered door de keeper van HMVV.

Al met al een gelukkige overwinning voor de Bocht ’80. Volgende week komt SDO ‘39 uit Lage Mierde op bezoek in Oirschot.