De Bocht wint met 4-0 van SVG

De Bocht speelde haar eerste lichtwedstrijd in haar 43 jarige geschiedenis tegen rode lantaarndrager SVG uit Tilburg.

Voor rust was de wedstrijd niet om aan te zien. Dat werd in de 45ste minuut onderstreept door een enorme blunder van de keeper van SVG waardoor De Bocht met een 1-0 voorsprong mocht rusten.

In de rust enkele omzettingen waardoor het spel een klein beetje beter werd maar groots werd het zeker niet. In de 48ste minuut benutte Mark de Wit een penalty; 2-0. In de 82ste minuut een prima actie van Sofiane Ouis die hij goed afrondde; 3-0. In de 90ste minuut bepaalde Brian van Schijndel de eindstand op 4-0.

Drie punten, wedstrijd snel vergeten en op naar zondag waar SVSOS de tegenstander is.