Prima overwinning De Bocht ‘80 tegen Casteren; 0-3

De Bocht ’80 startte sterk en creëerde binnen tien minuten enkele goede kansen. Casteren werd ook tweemaal gevaarlijk. Op slag van rust kwam De Bocht verdient op voorsprong door een treffer van Sofiane Ouis. Na rust was De Bocht de bovenliggende partij en liep het uit naar een dik verdiende 0-3 overwinning door treffers van nogmaals Sofiane Ouis (70) en Damian van Alebeek (87).

De Bocht opende sterk. Brian van Schijndel schoot in de zesde minuut net over na goed voorbereidend werk van John Termeer. Twee minuten later verscheen van Schijndel vrij voor de keeper na een mooie steekbal van Mark de Wit maar scoorde niet. Hierna was De Bocht even niet bij de les. Casteren vlamde de bal op de paal in de 16de minuut en schoot drie minuten later over voor open doel. Hierna was de Bocht weer wakker en nam het initiatief weer over. Mark de Wit zag zijn schot gesmoord na een prachtig uitgespeelde aanval in de 38ste minuut. Brian van Schijndel schoot in de 43ste minuut net naast na wederom een mooie steekbal van Mark de Wit. In de 45ste minuut was het wel raak. Een schot van Sofiane Ouis werd belandde via de kluts in het doel. Een lucky doelpunt die de rusttand bepaalde op 0-1.

In de rust zette Joris Tuns het team op een paar plaatsen om. Dat leidde direct tot veel beter spel van de mannen uit Oirschot waar Casteren geen antwoord op had. In de 57ste minuut redde de keeper van Casteren nipt een goed schot van Brian van Schijndel. In de 70ste minuut combineerde Mark de Wit en Brian van Schijndel perfect waarna de bal voor de voeten van Sofiane Ouis viel die niet twijfelde en de bal bovenin de kruising krulde; 0-2. Hierna was de wedstrijd gespeeld. John Termeer zag zijn schot gekeerd in de 81ste minuut. In de 87ste minuut gaf keeper Desley Fonken een diepe bal op Damian van Alebeek die zijn tegenstander omspeelde en de bal snoeihard, onhoudbaar voor de keeper, diagonaal in de bovenhoek schoot, een beauty; 0-3. Het werd nog bijna 0-4 door Brian van Schijndel die zijn inzet na een goede voorzet van Mo Abdis net voorlangs zag gaan. Eindstand 0-3. Aanstaande donderdagavond speelt de Bocht om 20.00 uur thuis een inhaalwedstrijd tegen SVG. De eerste lichtwedstrijd in de historie van de club.