Koppositie De Bocht na eenvoudige overwinning op Knegsel; 3-0

Voor rust bepaalde Simon Hendriks in de 40ste minuut de ruststand op 1-0. Na rust stond het binnen één minuut op 2-0 door een treffer van Jimmy van der Schoor. Acht minuten later maakte Mark de Wit er 3-0 van. Hierna bleef De Bocht domineren en speelde de wedstrijd makkelijk uit. Eindstand 3-0.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Knegselse Boys. De Bocht was niet scherp waarna Niels Reijnders vrij in mocht schieten maar keeper Tom Molenberg was alert. Hierna nam De Bocht het initiatief over. Jimmy van der Schoor schoot over in de zesde minuut en Rowi van den Besselaar mikte net naast na een mooie combinatie met Mark de Wit in de 9de minuut. Maarten Verheijden schoot net voorlangs in de 19de minuut. In de 34ste minuut werd een doelpunt van De Bocht afgekeurd vanwege buitenspel. Een doelpunt kon niet uitblijven. De Bocht kwam dan ook verdiend op voorsprong in de 40ste minuut door Simon Hendriks na een vlekkeloze combinatie met Mark de Wit. Jimmy van de Schoor had in de 45ste minuut de 2-0 kunnen maken na wederom goed voorbereidend werk van Rowi van den Besselaar maar deed dat niet. Ruststand 1-0.

Na rust opende De Bocht furieus. Binnen één minuut scoorde Jimmy van der Schoor de 2-0 nadat Rowi van den Besselaar zijn tegenstander in de luren legde. Joost Box had zowaar kunnen scoren voor Knegsel maar zijn kopbal werd door Tom Molenberg over getikt. In de 53ste minuut was het weer raak. Rowi van de Besselaar werd in de diepte aangespeeld en legde de bal panklaar voor Mark de Wit die de bal in de rechter bovenhoek krulde; 3-0. Abdi Abdala had de 4-0 op zijn schoen liggen in de 57ste minuut maar zijn inzet ging via een tegenstander net naast. Knegsel raakte nog de paal in de 68ste minuut. In het laatste kwartier nog twee mooie kansen voor Mark van Dongen en Mark de Wit namens De Bocht maar gescoord werd er niet meer. De Bocht staat na vier wedstrijden met 10 punten bovenaan en is volgende week vrij.