Benauwde overwinning De Bocht ´80 tegen SVSOS; 2-0

SVSOS kwam met maar één doel naar Oirschot en dat was om te verdedigen. Dat deden ze dan ook goed. Pas in de 74ste minuut kon De Bocht het grote veldoverwicht uitdrukken in een doelpunt via Jimmy van der Schoor. In de 98ste minuut bepaalde Mark de Wit de eindstand op 2-0.

SVSOS gooide fysiek alles in de strijd en daar had De Bocht ’80 duidelijk moeite mee. Voor rust creëerde De Bocht slechts één kans. Mark de Wit strandde in de tiende minuut op de keeper en Abdi Abdala schoot de bal uit de rebound op de lat. Ruststand 0-0.

Na rust schoot Mark de Wit van afstand naast in de 52ste minuut. SVSOS verdedigde stug en het zag er lang naar uit dat De Bocht niet ging scoren. In de 74ste minuut een mooie aanval van De Bocht ‘80. Maarten Verheijden omspeelde zijn tegenstand knap en zette de bal goed voor op Jimmy van der Schoor die de bal onberispelijk binnen schoot; 1-0. SVSOS moest er toen wel uit komen maar werd geen moment gevaarlijk. De scheidsrechter liet maar doorspelen waardoor De Bocht onrustig werd. In de 98ste minuut maakte Mark de Wit daar een eind aan door te profiteren van een slechte terugspeelbal waarna hij zijn tegenstander dolde en de keeper kansloos liet. Eindstand 2-0.