De Bocht ‘80 walst over Nederwetten; 6-0

De Bocht ’80 had een makkelijke zondag. Voor rust maakte Brian van Schijndel de 1-0 in de 33ste minuut. Na rust was het eenrichtingsverkeer. Mark de Wit benutte een penalty in de 48ste minuut (2-0) en Murat Ozcan maakte er twee minuten later 3-0 van. De Wit schoot de 4-0 binnen in de 60ste minuut en drie minuten later stond het 5-0 door een treffer van John Termeer. Abdi Abdala maakt het halve dozijn compleet in de 88ste minuut. Eindstand 6-0.

De Bocht opende sterk. Brian van Schijndel legde de bal in de 7de minuut klaar voor Reandell Bijlhout die zijn inzet net naast zag gaan. Schoten van John Termeer en Mike Smit werden door de keeper van Nederwetten gekeerd. Sofiane Ouis zette in de 26ste minuut prachtig voor waarna Brian van  Schijndel recht op de keeper kopte. In de 33ste minuut kwam de Bocht verdient op voorsprong. John Termeer legde de bal neer bij Brian van Schijndel die goed wegdraaide bij zijn tegenstander en de bal in het net joeg. Ruststand 1-0.

Na rust ging De Bocht echt los. Brian van Schijndel miste een kans in de 46ste minuut. Twee minuten later werd Mark de Wit gevloerd en ging de bal op de stip. De Wit schoot de bal goed binnen; 2-0. Twee minuten later een geweldige counter van de Bocht. Mark de Wit stuurde Murat Ozcan weg die onberispelijk binnen schoot; 3-0. Tien minuten later legde Brian van Schijndel de bal panklaar voor Mark de Wit die er 4-0 van maakte. In de 63ste minuut knalde John Termeer de bal van afstand in doel; 5-0. Hierna creëerde de Bocht nog enkele grote kansen maar scoorde niet. In de 70ste minuut de eerste kans voor Nederwetten. Tom Raaijmakers schoot goed in maar Tom Molenberg was scherp en tikte de bal met de vingertoppen over. In de 88ste minuut draaide Abdi Abdala zich goed vrij waarna hij de eindstand op 6-0 bepaalde.