Riel scoort thuis van de De Bocht ’80; 2-1

De eerste helft begint goed en de Bocht ’80 scoort en krijgt diverse kansen. Eindigt met gelijkspel door Mark de Wit voor de Bocht ’80 en Joshua Payman van Riel; 1-1. Tweede helft verloopt rommelig en eindigt met een verlies van de Bocht ’80 met 2-1.

De Bocht is goed begonnen in de uit wedstrijd tegen Riel. In de 7e minuut hoge voorzet van Brian van Schijndel naar Mark de Wit maar de keeper van Riel, Dave van Berkel, wist de bal tegen te houden. In de 10de minuut een prachtige aanval van de Bocht. Met als resultaat een schot van Abdi Abdala op de lat. Meteen in de 11de minuut opnieuw een mooie aanval, een pass van Rowie van de Besselaar op Mark de Wit, Mark maakt deze keurig af en scoort; 0-1.

In de 20ste minuut krijgt Joshua Paymans van Riel een open kans, maar door een keurige redding van doelman Tom Molenberg scoort Riel niet. In de 27ste minuut scoort Joshua Paymans wel met een kopbal vanuit een corner 1-1.  In de 45ste minuut een overtreding van Maarten Verheijden met als gevolg een strafschop. Tom Molenberg pakt met een uitstekende redding deze strafschop.

Na de rust een rommelige start. In de 60 ste minuut een voorzet van Mark de Wit op  Abdi Abdala, maar deze schiet deze open kans helaas langs het net. In de 72ste minuut een voorzet van Murat Ozcan, maar deze werd langs gekopt bij de 2e paal door Brian van Schijndel. In de 80ste minuut na scrimmage voor het doel scoort Jochem van der Heijden. Eindstand 2-1.