De Bocht ’80 walst over LSV heen; 8-2.

De Bocht ’80 was oppermachtig en had geen moment iets te duchten van buurman LSV. In een eenzijdige wedstrijd die nooit een echte derby werd was het maar goed dat De Bocht niet heel scherp was in het benutten van kansen anders waren het dubbele cijfers geworden. Voor rust scoorden Maarten Verheijden en Brian van Schijndel. Ruststand 2-0. Na rust scoorde namens De Bocht ’80 Mark de Wit tweemaal, Brian van Schijndel driemaal en benutte Abdi Abdala een penalty. Job Kruijssen en Jarne van der Heijden brachten namens LSV nog enige proportie in de eindstand van 8-2.

Het was eenrichtingsverkeer richting het doel van LSV vandaag vanaf de eerste tot en met de laatste minuut. Yener Kilic schoot net naast in de vijfde minuut na goed voorbereidend werk van Brian van Schijndel en Mark de Wit schoot daarna net over. De bal had zomaar tweemaal naar de stip gekund voor De Bocht in het eerste kwartier maar de scheidsrechter liet doorspelen. In de 20ste minuut een perfect genomen vrije trap van Brian van Schijndel op de lat die door de alerte Maarten Verheijden werd ingekopt; 1-0. Hierna twee grote kansen voor John Termeer en Maarten Verheijden maar de precisie ontbrak. In de 30ste minuut zowaar een kans voor LSV maar keeper Molenberg had geen moeite met de inzet van Lyuboslav Serafimov. Twee minuten later soleerde de goed spelende Maarten Verheijden goed door over links en zijn voorzet werd knap binnen gekopt door Brian van Schijndel; 2-0. Hierna nog drie grote kansen voor De Bocht maar de scherpte ontbrak. Ruststand 2-0.

Na rust zette De Bocht een tandje bij wat begon met een poeier op de paal van John Termeer in de 49ste minuut. Brian van Schijndel gaf in de 54ste minuut een diepe bal op Mark de Wit die beheerst de 3-0 scoorde. Twee minuten later wederom een voorzet van Brian van Schijndel die door Mark de Wit met een knappe hakbal werd binnen getikt; 4-0. Weer twee minuten later joeg uitblinker Brian van Schijndel de bal zelf hard in de touwen; 5-0. In de 71ste minuut het mooiste doelpunt van De Bocht. Brian van Schijndel schoot de bal van grote afstand linksboven in de kruising; 6-0. De Bocht wisselde veel spelers waardoor ze even verkeerd stond. Hiervan profiteerde Job Kruijssen direct met een mooie hakbal; 6-1. In de 81ste minuut werd Abdi Abdala gevloerd en ging de bal op de stip. Abdala benutte zelf de penalty; 7-1. Jarne van der Heijden maakte in de 84ste minuut een wereldgoal namens LSV, van grote afstand schoot hij de 7-2 binnen. In de 85ste minuut wederom een vlekkeloze combinatie tussen Mark de Wit en Brian van Schijndel die door laatstgenoemde hard in de touwen werd geschoten. Eindstand 8-2.