De Bocht ’80 blijft in race voor nacompetitie; 2-4 winst tegen Hulsel

De eerste helft was De Bocht niet scherp en verzuimde het te scoren. De tweede helft was het meteen raak. Invaller Reandell Bijlhout omspeelde met zijn eerste balcontact in de 46ste minuut de keeper en schoot beheerst binnen; 0-1. De Bocht dacht de buit binnen te hebben en verslapte waarna Hulsel in tien minuten tijd tweemaal mocht scoren via Joris van der Heijden (55) en Kobe Habets (65). De Bocht schrok wakker en stelde orde op zaken door twee treffers van Brian van Schijndel (70 en 88) en  Reandell Bijlhout (81). Eindstand 2-4.

Al in de eerste minuut kreeg Brian van Schijndel een kans maar miste. In de 17de minuut een knap schot van Brian van Schijndel die gekeerd werd door de keeper van Hulsel. De Bocht bleef aandringen maar was onzorgvuldig in de afwerking. In de 36ste minuut was het bijna wel raak voor Hulsel nadat Lars Verspaandonk vrij voor keeper Tom Molenberg verscheen maar zijn meerdere moest erkennen in Molenberg. Mark de Wit had de ruststand op 0-1 moeten bepalen maar miste ook in oog met de keeper van Hulsel in de 39ste minuut. Ruststand 0-0.

Na rust kwam Reandell Bijlhout in het veld. Vanuit zijn eerste balcontact in de 46ste minuut draaide hij goed weg bij zijn tegenstander en omspeelde hij handig de keeper; 0-1. Vier minuten later verzuimde de Wit om te scoren na goed voorbereidend werk van Rowi van de Besselaar en niet veel later kopte Maarten Verheijden vrij voor doel net naast. In de 55ste minuut een snelle counter van Hulsel die belandde voor de voeten van Joris van der Heijden die vrij in mocht schieten 1-1. In de 65ste minuut enorm gestuntel in de verdediging van De Bocht waarvan Kobe Habets profiteerde 1-2.

Nu moest De Bocht echt aan de bak en dat deed het ook. Reandell Bijlhout miste in een 1op1 duel met de keeper in de 67ste minuut. Drie minuten later was het wel raak door een bekeken bal van Brian van Schijndel; 2-2. De Bocht toonde veerkracht en zette alles op alles om de overwinning binnen te halen. In de 81ste minuut wierp dat haar vruchten af. Na goed voorbereidend werk van John Termeer schoot Reandell Bijlhout bekwaam de 2-3 binnen. Brian van Schijndel bepaalde de eindstand van 2-4 in de 88ste minuut. Volgende week is de Bocht vrij, de week erna komen de buren uit Lennisheuvel op bezoek.