De Bocht ´80 verliest van koploper EDN; 1-3

De eerste helft bood De Bocht prima tegenstand. Luuk van Doormaal maakte in de 33ste minuut de 0-1. Yener Kilic maakte in de 42ste minuut de verdiende gelijkmaker. Twee minuten later echter stond het al 1-2 door een treffer van Coen van Oirschot. Na rust ging de bal op de stip in de 64ste minuut. Coen van Oirschot benutte deze penalty en maakte daarmee zijn 250ste doelpunt!

De eerste kans van de wedstrijd was voor De Bocht. In de 5de minuut redt de lat een inzet van John Termeer en in de 10de minuut gaat een vrije trap van Termeer net over. In de 22ste minuut een goede aanval van EDN die door Coen van Oirschot in het zijnet werd geschoten. In de 33ste minuut verdedigt De Bocht slecht uit waar Luuk van Doormaal wel raad mee weet; 0-1. In de 39ste minuut kwam De Bocht nog goed weg toen een schot van EDN net voorlangs ging. In de 42ste minuut een goede aanval van De Bocht. Gurkan Yavuz legt de bal klaar voor Yener Kilic die bekwaam de 1-1 binnen schiet. Lang kon de Bocht niet van deze stand genieten want twee minuten later geklungel van De Bocht achterin waarvan Coen van Oirschot dankbaar gebruik maakte; 1-2 ruststand.

Na rust was de eerste kans voor De Bocht. Het schot van Samin Yusofi ging net langs. In de 64ste minuut ging de bal op de stip. Coen van Oirschot benutte deze buitenkans; 1-3. Hierna was EDN de bovenliggende partij zonder echt gevaarlijk te worden. Mark de Wit leek nog de aansluitingstreffer te maken in de 77ste minuut maar vond de keeper van EDN op zijn pad. Eindstand 1-3 voor EDN die goede zaken doet richting het kampioenschap omdat de naaste concurrent Netersel vandaag verloor.