De Bocht ´80 wint van koploper Netersel; 2-1

De Bocht begon sterk aan de wedstrijd en kwam verdiend met 1-0 op voorsprong via Thijs van Dongen na een kwartier. Netersel kwam langszij dankzij een verwoestend schot bovenin de kruis van 25 meter afstand van J. van de Biesen. Na rust werd het 2-1 in de 54ste minuut door Mark de Wit. Hierna creëerde beide ploegen kansen maar er werd niet meer gescoord. Een mooie overwinning voor De Bocht die hiermee de zeperd van vorige week een beetje wegspoelt.

Mark de Wit speelde zich vrij in de 15de minuut en bediende Thijs van Dongen op maat die daardoor knap de 1-0 maakte. Hierna ging het spel gelijk op zonder dat er echte kansen werden gecreëerd. In de 35ste minuut maakte Netersel een prachtig doelpunt. Van 25 meter afstand schoot J. van de Biesen de bal onhoudbaar in de kruising. Ruststand 1-1.

Na rust had de Bocht direct veel balbezit. Dat resulteerde al in de 54ste minuut voor de 2-1 door een schot van Mark de Wit. In de 58ste minuut een mooie actie van Mark van Dongen maar zijn inzet ging net voorlangs. In de 64ste minuut verscheen Netersel 1op1 voor Desley Fonken maar die was niet van plan nog een doelpunt door te laten. In de 84ste minuut had Mark de Wit de wedstrijd op slot moeten gooien maar oog in oog met de keeper van Netersel mistte hij deze buitenkans. In de 86ste minuut pareerde Desley Fonken nog knap een inzet van dichtbij. In de 94ste minuut leek Netersel alsnog de gelijkmaker te maken maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Eindstand 2-1.