De Bocht ’80 laat het afweten tegen DEES; 5-2 verlies

De Bocht verloor terecht van DEES. Mitchell Toorop was 3x trefzeker (40, 50 en 53). Gabby Gijzen bracht De Bocht met een prachtig afstandschot nog even terug in de wedstrijd in de 56ste minuut; 3-1. In de 70ste minuut maakte Bart Dieker er 4-1 van en tien minuten voor tijd werd het zelfs 5-1 door een treffer van Wilco Couwenberg. Thijs van Dongen gaf de stand in de 90ste minuut nog enigszins aanzien met een kopbal. 5-2 eindstand.

De Bocht opende de wedstrijd goed. Simon Hendriks gaf de bal goed voor in de 17de minuut maar zag vervolgens dat Roel van de Ven de bal net naast schoot. Drie minuten later speelde Bart Hermsen de bal goed door op Elo Turksma die op de keeper strandde. Vijf minuten voor rust kwam DEES op 1-0 door een vrije trap van Mitchell Toorop in de linker bovenhoek.

Na rust een fout in de verdediging van De Bocht waarvan Mitchell Toorop profiteerde; 2-0. Drie minuten laten maakte Toorop eenvoudig zijn derde doelpunt zonder een Bocht verdediger in de buurt; 3-0. In de 56ste minuut een opleving voor De Bocht. Gabby Gijzen schiet vanaf 35 meter de bal bovenin de hoek; 3-1. In de 70ste minuut viel het doek voor De Bocht definitief. De bal werd slecht weggewerkt door de verdediging waarna Bart Dieker de bal vrij in kon schieten; 4-1. Het werd zelfs 5-1 tien minuten voor tijd door een treffer van Wilco Couwenberg. In de 90ste minuut een voorzet van Jorn Kattevilder die door Thijs van Dongen binnen werd gekopt. Eindstand 5-2.