De Bocht ’80 verliest met 0-2 van Knegselse Boys

Een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft was De Bocht de betere ploeg en Knegselse Boys in de tweede helft. Voor rust verzuimde De Bocht te scoren en benutte Knegsel de enige kans die het kreeg. Lex van Dillen bepaalde in de 32ste minuut de ruststand op 0-1. Na rust creëerde Knegselse Boys legio kansen maar vond keer op keer Bocht keeper Desley Fonken op hun pad. In de 74ste minuut bepaalde Marc Kuijken de eindstand op 0-2. Een verdiende overwinning voor Knegsel.

De Bocht was de eerste helft de bovenliggende partij. De eerste kans van de wedstrijd was voor De Bocht ’80. Elo Turksma schoot in de derde minuut de bal op de keeper nadat hij goed werd vrij gespeeld door Gabby Gijzen. Drie minuten later een kans voor Knegsel via Tim Geerts die Desley Fonken op zijn pad vond. Hierna twee goede kansen voor De Bocht ’80 in de 17de en 32ste minuut voor Elo Turksma die het vizier niet op scherp had. Uit de scrimmage kwam Knegsel uit het niets op voorsprong in de 32ste minuut door Lex van Dillen die de bal er via binnenkant paal in zag rollen. Ruststand 0-1.

Na rust kantelde de wedstrijd in het voordeel van Knegsel. Tim Geerts, Thijs Willems en Lex Dillen kregen goede kansen in het eerste half uur maar Desley Fonken was niet van plan de score verder op te laten lopen. Wart Kattevilder wierp zijn lichaam in de strijd en voorkwam daarmee een treffer van Knegsel in de 70ste minuut. In de 74ste minuut kwam Knegsel verdient op 0-2 voorsprong. De verdediging van de Bocht stond niet goed opgesteld waarvan Marc Kuijken dankbaar profiteerde. Elo Turksma kreeg nog een kans maar zag zijn schot over gaan. Hierna was de wedstrijd gespeeld. Eindstand 0-2. Een verdiende overwinning voor Knegselse boys.