Offday De Bocht ’80; 0-7 verlies tegen Pusphaira

De Bocht speelde haar slechtste wedstrijd van het seizoen. Bij rust stond het al met 0-2 achter door twee tegentreffers van Sander Tax (16, 21). Na rust was De Bocht helemaal de weg kwijt en liep Pusphaira uit naar een riante 0-7 overwinning door treffers van Bas Caron (2x), Koen van Eldik en R. Lathuy (2x).

Vier wedstrijden in één week is duidelijk teveel voor De Bocht. De Bocht begon veel te slap  aan de wedstrijd en kwam in de 16de minuut op een 0-1 achterstand door een doelpunt van Sander Tax die alleen door mocht gaan. Desley Fonken keerde de bal nog knap maar uit de rebound kon Tax alsnog scoren. Twee minuten later ging de bal onterecht op de stip. Simon Hendriks wordt omver geduwd en valt met zijn hand op de bal. Sander Tax benut de penalty; 0-2. Patrick Broks schiet een vrije trap via de muur over in de 21ste minuut. In de 38ste minuut zowaar een goed uitgespeelde aanval van De Bocht. Thanh Nguyen speelt zijn man knap uit en geeft de bal op maat op Roel van de Ven die zijn inzet via binnenkant paal uit het doel ziet gaan. Ruststand 0-2.

Na rust was De Bocht helemaal de weg kwijt. Al in de 47ste minuut stond het 0-3 door een treffer van Bas Caron. Hierna liep Pusphaira uit naar een riante overwinning tegen een inspiratieloos De Bocht ’80 wat er daadwerkelijk niets tegenover zette. Dankzij treffers van Bas Caron, Koen van Eldik en invaller R. Lathuy (2x) stond er na 90 minuten 0-7 op het scorebord. Een wedstrijd om snel te vergeten.