De Bocht ’80 kan maar één helft mee tegen SDO ’39; 3-0 verlies

De Bocht en SDO ’39 strijden om plaats vier in het klassement die recht geeft op nacompetitie. Een gehavend De Bocht ’80 kon maar één helft meekomen tegen SDO ‘39. Tot de rust was De Bocht de betere ploeg maar scoorde niet. Ruststand 0-0. Na rust mocht SDO driemaal scoren in vijftien minuten en was de wedstijd gespeeld. Doelpuntenmakers Giel van Haaren (2x) en Michel Jansen. De Bocht blijft op plaats vier met SDO ’39 en Riel in haar kielzog.

Brian van Schijndel ging in de achtste minuut alleen af op de keeper na goed voorbereidend werk van Rowi van den Besselaar maar zijn inzet was te zacht. Maarten van der Heijden schoot over in de 14de minuut en Brian van Schijndel kopte tien minuten later over. Vlak voor rust leek de Bocht op voorsprong te komen door een vrije trap van Murat Ozcan maar via binnenkant paal vloog de bal weer het veld in. Ruststand 0-0.

Drie minuten na rust een grote blunder in de Bocht verdediging waarvan Giel van Haaren dankbaar gebruik maakte; 1-0. Brian van Schijndel schoot vijf minuten later de bal net voorlangs. In de 57ste minuut was het weer raak. Giel van Haaren raakte de bal niet eens goed maar zag hem wel voorbij Tom Molenberg rollen; 2-0. In de 64ste minuut viel het doek definitief voor De Bocht nadat de geheel vrijstaande Michel Jansen de 3-0 aantekende. Hierna was het eenrichtingsverkeer richting het doel van De Bocht. Het was maar goed dat het vizier bij SDO niet meer op scherp stond anders had er zomaar eens een hele grote einduitslag op het scorebord kunnen staan. Eindstand 3-0. Een dik verdiende overwinning voor SDO ’39.