De Bocht ´80 swingt tegen DOSKO; 2-6 winst

De Bocht ’80 was duidelijk een maat te groot voor DOSKO. DOSKO kwam weliswaar op voorsprong in de vijfde minuut via Lucas Stofmeel. Hierna was het De Bocht ’80 die het spel maakte. Via Mark de Wit (2x), Rowi van den Besselaar en Harm van den Bosch stond het bij rust al 1-4. Na rust was Mark de Wit wederom tweemaal trefzeker en mocht DOSKO via Niek Luiten nog eenmaal scoren vlak voor tijd. Eindstand 2-6.

In de eerste minuut had De Bocht al kunnen scoren maar Yener Kilic zag zijn inzet gekeerd. In de vijfde minuut scoorde DOSKO de 1-0 via Lucas Stofmeel uit een corner nadat Mike Smit de bal verkeerd raakte. Drie minuten later stond het alweer 1-1 nadat Mark de Wit zich perfect vrij draaide en binnen schoot. In de 20ste minuut was het weer raak nadat Mark de Wit profiteerde van een misverstand in de verdediging van DOSKO; 1-2. In de 22ste minuut een geweldige diepe bal van John Termeer op Rowi van den Besselaar die de bal met een mooie lob over de keeper van DOSKO schoot; 1-3. DOSKO kreeg nog een mooie kopkans maar Tom Molenberg was op zijn hoede. In de 37ste minuut bepaalde Harm van den Bosch de ruststand op 1-4 nadat hij een terugkomende bal uit een corner onberispelijk binnen schoot.

Na rust creëerde Bocht twee mooie kansen die beiden in het zijnet eindige via Abdi Abdala en Mark de Wit. In de 53ste minuut was het we raak. Yener Kilic geeft een mooie steekbal op Mark de Wit die knap afrond met zijn derde treffer van de dag; 1-5. Patrick Broks schoot vervolgens net voorlangs in de 67ste minuut. In de 70ste minuut maakte Mark de Wit zijn vierde treffer. Deze keer met een prachtig afstandsschot bovenin de kruising; 1-6. Een vrije trap van Patrick Broks in de 73ste minuut ging net over. In de 88ste minuut was De Bocht even niet scherp waarvan Niek Luiten profiteerde en de eindstand bepaalde op 2-6. Een dik verdiende overwinning voor de mannen uit Oirschot.