Weer onnodig puntverlies de Bocht ’80 tegen Knegselse Boys

De eerste helft was De Bocht ’80 het beste van het spel, maar wist niet te score en eindigde met 0-0. Na de rust kwam de Bocht ’80 op voorsprong door Mark van Dongen 0-1, maar gaf deze voorsprong na enkele minuten weer weg na een slechte organisatie in de achterhoede en scoorde Knegselse Boys 1-1. Daarna kon de Bocht ’80 geen vuist meer maken al ging een bal van Patrick Broks nog rakelings langs de kruising in de laatste minuut.

In 7e minuut van de eerste helft een mooie voorzet van Abdi Abdala, maar deze komt net niet aan. Mark de Wit schoot in de 17e  minuut net over en na 10 minuten weer een kans van Mark de Wit, maar deze werd door de keeper Robin van Bree gered. Kort daarna in de 29e minuut een niet te missen kans van Yener Kilic, maar deze ging huizenhoog over. In de 35e minuut schoot John Termeer net over in het vangnet. Even later een kopkans van Mark de Wit, maar hij raakte de bal niet. In de laatste minuten van de eerste helft had de Bocht ’80  geluk, Knegselse Boys miste 2 opgelegde kopkansen.

In de tweede helft opnieuw kansen voor de Bocht ’80, een schot van Harm van de Bosch, opnieuw niet raak.Na een goede aanval in de 62e minuut  schiet Mark van Dongen raak.  0-1 voor de Bocht ’80. Kort daarna in de 68e minuut een slimme vrije trap van Knegsele Boys, de Bocht ’80 lette even niet op en Knegselse Boys  scoort 1-1. In de 74e minuut nog een poging van Mark de Wit de bal ging net naast. In laatste minuut probeerde Patrick Broks nog te scoren maar deze ging ook net naast.