De Bocht ´80 wint weer eens; 1-2 tegen SVSOS

Net als de afgelopen weken was ook deze week De Bocht ’80 de betere ploeg. Wel met het grote verschil dat de punten mee naar Oirschot gingen. Abdi Abdalla opende de score in de 31ste minuut. Direct na rust maakte Mark de Wit er 0-2 van en was de wedstrijd gespeeld. In blessuretijd redde Guus Abrahams nog de eer voor SVSOS. Eindstand 1-2.

Het was eenrichtingsverkeer richting het doel van SVSOS. Mark de Wit schoot in de tweede minuut naast en kopte na een mooie lange bal van Mike Smit, die sinds lange tijd weer meedeed, over in de 20ste minuut. Murat Ozcan krulde een vrije trap net over in de 23ste minuut. In de 31ste minuut kreeg De Bocht waar het recht op had. Na een mooie combinatie over rechts via Maarten Verheijden en Mark de Wit krulde Abdi Abdalla de bal bovenin de kruising; 0-1. In de 40ste minuut een mooie voorzet van Mark van Dongen die naast werd geschoten door Abdi.

Binnen een minuut na rust stond het al 0-2. De keeper van SVSOS liet de bal los na een voorzet van Murat Ozcan waarna Mark de Wit de bal vrij binnen kon tikken. Hierna gebeurde er lange tijd niets. De Bocht schrok op in de 63ste minuut toen SVSOS de lat raakte. In de 65ste minuut een vrije trap van Patrick Broks die er net niet in ging. In de 75ste minuut ging de bal op de stip en leek de spanning terug in de wedstrijd te komen. Keeper Tom Molenberg voorkwam dat en pareerde knap de inzet van Sep Hesselmans. In de 92ste minuut scoorde SVSOS een tegendoelpunt uit het niets. Guus Abrahams mocht vrij inkoppen; 1-2. Hierna was het nog even billen knijpen voor De Bocht want de scheidsrechter liet nog 7 minuten doorspelen. Eindstand 1-2. Volgende week is het Super Sunday bij de Bocht en komt DOSKO ‘32 op bezoek. Dat wordt sowieso een bijzondere ontmoeting omdat de huidige trainer van DOSKO, Joris Tuns, volgend seizoen de trainer is van De Bocht ’80.