Wederom winst De Bocht ‘80, 4-1 tegen Hulsel

De Bocht ’80 scoorde al in de tiende minuut door Yener Kilic. Brian van Schijndel maakte er 2-0 van in de 32ste minuut en vier minuten later stond het 3-0 door Mark de Wit. Tom Roest bepaalde de ruststand op 3-1 middels een vrije trap. Na rust speelde De Bocht de wedstrijd uit zonder ook maar één moment in de problemen te komen. In de 90ste minuut bepaalde Mark de Wit de eindstand op 4-1.

Jochem Snellen kreeg in de vijfde minuut al een goede scoringsgast namens Hulsel. Direct daarna een kans voor Brian van Schijndel namens De Bocht. De Bocht drong aan en in de tiende minuut was het raak. Een voorzet van Mark de Wit belandde in de voeten van  Yener Kilic die koelbloedig de bal binnen schoot; 1-0. Hierna een goede kans van Mark de Wit die de bal net over zag gaan. In de 20ste minuut strandde Jochem Snellen op Tom Molenberg. John Termeer schoot de bal op de lat in de 30ste minuut. Twee minuten later viel het verdiende doelpunt voor De Bocht. Mark de Wit zet de bal voor waarna Brian van Schijndel de bal in eenmaal uit de lucht over de keeper van Hulsel speelde; 2-0. Prachtig doelpunt! In de 36ste minuut een grote fout in de verdediging van Hulsel. Mark de Wit was er als de kippen bij en schoot de 3-0 binnen. Tom Roest schaarde zich achter een vrije trap in de 38ste minuut en zag zijn bal over Tom Molenberg in het net vliegen. Ruststand 3-1.

Na rust creëerde De Bocht diverse kansen en gaf het vooral niets weg. Yener Kilic zag zijn inzet net overgaan via een speler van Hulsel in de 60ste minuut en twee minuten later strandde Kilic op de keeper en Mark de Wit schoot vervolgens net naast. In de 72ste minuut een kans voor Hulsel maar de bal van Jochem Snellen ging net naast. Mark de Wit vlamde in de 80ste minuut nog op doel maar zag zijn inzet knap gekeerd door de keeper van Hulsel. In de 90ste minuut was het wel raak. Mark de Wit omspeelde handig de verdediging van Hulsel en bepaalde de eindstand op 4-1.