Belangrijke overwinning De Bocht ’80 tegen SDO ’39, 2-0

De Bocht ’80 moest vandaag winnen om aansluiting te houden met de medekoplopers Audacia en HMVV. De Bocht deed wat het moest doen. Tegen SDO ’39 kwam De Bocht geen enkel moment in de problemen. Brian van Schijndel kopte de 1-0 al binnen in de vierde minuut. Na rust kopte Mark de Wit de 2-0 binnen in de 51ste minuut. Hierna controleerde De Bocht de wedstrijd waarmee de drie punten in Oirschot bleven. De Bocht gaat de winterstop in met drie punten achter op de koploper met één wedstrijd minder gespeeld.

Mark de Wit omspeelde zijn tegenstander in de vierde minuut en bediende Brian van Schijndel op maat die geheel vrij de 1-0 mocht binnen koppen. In de 13de minuut een vlekkeloze aanval van De Bocht. De Wit zette goed voor waarna Brian van Schijndel zijn schot net naast zag gaan. Een minuut later redde de doelman van SDO bekwaam op een inzet van Mark de Wit. In de 24ste minuut kwam Maarten Verheijden goed mee op van achteren en zag zijn schot net naast gaan. In de 40ste minuut de eerste kans voor SDO. Marijn de Kort schoot net voorlangs. Ruststand 1-0.

Na rust een prima voorzet van Brian van Schijndel op Mark de Wit die knap de 2-0 binnen kopte. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en controleerde De Bocht de wedstrijd. In de 84ste minuut had SDO de aansluitingstreffer kunnen maken maar Gijs Huijbregts moest zijn meerdere erkennen in een 1op1 duel met keeper Tom Molenberg. Eindstand 2-0. Tijd voor de winterstop.