Valse start De Bocht ´80; 4-1 verlies tegen DOSKO

De Bocht begon haar eerste competitie duel dramatisch slecht. Al na een half uur stond het volledig terecht met 3-0 achter door treffers van Jop Baijens, Maarten Verheijden (e.g.) en Job Wijnen. Samin Yusofi bepaalde de ruststand op 3-1. Na rust probeerde De Bocht het wel maar kon het geen vuist maken. In de 80ste minuut bepaalde Stan Jacobs de eindstand op 4-1. Een dik verdiende overwinning voor de mannen uit Duizel.

De Bocht was vanaf de eerste minuut totaal niet bij de les. Elke duel werd verloren. Dosko benutte haar eerste kans in de 10de minuut direct. Jop Baijens mocht de 1-0 vrij inschieten. In de 18de minuut de zoveelste fout in de verdediging van de Bocht ’80. Maarten Verheijden deed een hierbij duit in het zakje en scoorde een eigen doelpunt; 2-0. Job Wijnen schoot vervolgens in de 30ste minuut net naast. In de 31ste minuut kreeg zowaar De Bocht ‘80 haar eerste kans. Thijs van Dongen schoot voorlangs. In de 33se minuut wederom dom balverlies van De Bocht waarvan Job Wijnen profiteerde; 3-0. In de 43ste minuut maakte Samin Yusofi vanaf 25 meter een prachtige goal. Ruststand 3-1.

Na rust kwam De Bocht sterker uit de startblokken en dwong het DOSKO het eerste half uur op eigen helft en creëerde het kansjes maar scoorde niet. In de 55ste minuut had Jop Baijens de wedstrijd kunnen beslissen maar voor open doel schoot hij naast. In de 75ste minuut trof DOSKO nog de lat via Dennis van Woerkum. In de 80ste minuut kreeg Stan Jacobs alle ruimte om de wedstrijd te beslissen. Eindstand 4-1.