Remise De Bocht ´80 – Casteren; 1-1

In een van beiden kanten matig duel stond het na 90 minuten 2-2. Een terechte uitslag want de wedstrijd verdiende geen winnaar. In de 78ste minuut scoorde Maarten Verheijden namens De Bocht ’80 de 1-0. In de 81ste en 84ste minuut kwam Casteren op 1-2 voorsprong door treffers van Willem van Rijthoven en Bram van Lippen. In de 88ste minuut bepaalde Thijs van Dongen de eindstand op 2-2.

In de eerste helft was er bitter weinig te zien op Sportpark Dun Staak. Twee afstandsschoten van John Termeer namens de thuisploeg waren de enige hoogtepunten.

Na rust was het niet veel beter. Het venijn zat hem in het slot. Maarten Verheijden zette de Bocht in de 78ste minuut na goed klaar leggen van Thijs van Dongen op voorsprong; 1-0. Lang kon De Bocht daarvan niet genieten want Willem van Rijthoven mocht drie minuten later wel heel eenvoudig de gelijkmaker maken 1-1. De Bocht leek te gaan verliezen want in de 84ste minuut mocht Bram van Lippen tussen drie verdedigers van De Bocht vrij inkoppen 1-2. Twee minuten voor tijd ging Simon Hendriks voor de zoveelste keer langs zijn tegenstander en zette goed voor waarna Thijs van Dongen perfect de 2-2 binnen kopte.