Speler, Team, Topper en Topscoorder van het seizoen 2016-2017

Zondag 14 mei. Na de laatste wedstrijd van het eerste elftal tegen DOSL die verdienstelijk met 2-2 werd afgesloten nam Voorzitter Edwin Baeten het woord.

Hij bedankte Jan Mattheeuwse voor zijn 4 jaren inzet bij de Bocht ´80 en benadrukte dat hij het knap vind dat Jan het afgelopen seizoen met zoveel tegenslagen in het 1ste elftal overeind is gebleven. Met behulp van het 2de, 3de, 4de, Veteranen en de B-jeugd werd het seizoen netjes afgemaakt. De technische staf, Willy, Wim en Jordy werden door Edwin ook bedankt. Jordy stopt helaas als grensrechter.

Edwin bedankte vervolgens de jongens van het 2de elftal. Die moesten ten koste van het 1ste elftal uit de competitie worden gehaald wat heel goed is opgepakt.

De B-jongens werden door Edwin ook nog in het zonnetje gezet. Desley Fonken, Jasper Huijbers, Rick van Osch en Mark van Dongen debuteerde dit seizoen in het 1ste elftal. In 2005 begon de Bocht ´80 met een eigen jeugdopleiding. Goed om te zien dat er jongens door beginnen te stromen naar het 1ste.

Edwin benadrukte dat het seizoen nog niet is afgelopen. Op Hemelvaartsdag (25 mei) staat het Familietoernooi gepland met aansluitend een feestavond. 26 mei staat de Oirschot Cup voor de jeugd gepland in combinatie met het Penaltytoernooi waarvoor zich ca. 180 kinderen hebben aangemeld.

Van rusten is nog lang geen sprake! De komende weken moet hard gewerkt worden aan de bouw van het 1ste elftal voor het nieuwe seizoen. Edwin benadrukte dat er vier belangrijke weken aan zijn gebroken nu. Het beleid is nog steeds: `Geen eerste, geen club`. Er moet nieuwe energie in het 1ste elftal.

Tot slot bedankte Edwin de supporters van het 1ste elftal die altijd (uit en thuis!) aanwezig zijn.

Hierna kreeg Ere-Sponsor Henk den Ouden het woord om de prijzen uit te reiken.

Edwin der Kinderen keepte een fantastisch seizoen en weet zich in zijn eerste jaar (na zijn comeback) bij De Bocht al Speler van het Jaar te noemen. Boris Leijtens knalde weer 26 ballen in het netje en werd topscoorder van het jaar. Debutant Mark van Dongen werd gekroond tot Topper van het jaar en Team van het jaar werden de Supporters van het 1ste elftal.

Hierna was het feest onder leiding van DJ Ferry waarna iedereen rond de klok van 21,00 voldaan huiswaarts keerde.

Supporters 1ste Elftal Team van het jaar 2016-2017

Mark van Dongen Topper van het jaar 2016-2017

Boris Leijtens Topscoorder van het jaar 2016-2017