De Bocht ’80 speelt verdient gelijk tegen DOSL; 2-2

Na de Huldiging van de F1 kampioenen kon de wedstrijd beginnen. DOSL en De Bocht ’80 waren prima aan elkaar gewaagd. DOSL kwam op 0-1 voorsprong in de 39ste minuut via Martijn Bax. De Bocht kwam langszij in de 80ste minuut door Harm van den Bosch (penalty). In de 83ste minuut stond het 1-2 door Jeffrey van Dijk. In de 84ste minuut scoorde Patrick Broks met een weergaloos doelpunt de gelijkmaker. Eindstand 2-2.

DOSL startte sterk. In de eerste minuut moest Bocht keeper Edwin der Kinderen al gestrekt op een schot van Frank Bax. In de 16de minuut een prachtige crossbal van Joost Verhagen op Ahmet Gurel maar die schoot naast. Een minuut later dolde Connor de Bresser zijn tegenstander waarna hij goed voorzette maar Tim Evers kon net niet bij de bal. Martijn Bax kreeg in de 18de minuut een dot van een kans maar kopte naast, datzelfde deed Connor de Bresser tien minuten later. Tegen de verhoudingen in kwam DOSL op voorsprong in de 39ste minuut door Martijn Bax. Ruststand 0-1.

In de tweede helft was De Bocht ’80 de betere partij. In de 57ste minuut een mooie voorzet van uitblinker Wesley Henraath die door Tim Evers hard op doel werd geschoten. Via een been van DOSL ging de bal net naast. In de 66ste minuut een pegel van Patrick Broks die knap door de keeper van DOSL werd gekeerd. In de 80ste minuut vlamde Harm van den Bosch op doel, uit de rebound wam de bal bij Rick van Osch die de bal prima voorzette waarna DOSL hands maakte. Harm van den Bosch benutte de penalty: 1-1. Drie minuten later leek de Bocht toch zonder punten de wedstrijd te eindigen toen Jeffrey van Dijk de 1-2 binnen tikte. In de 84ste minuut schoot Patrick Broks een terug komende bal met zijn buitenant links op een ongelooflijke manier snoeihard bovenin de kruising. Een beauty!! Eindstand 2-2. Een dik verdiend punt voor De Bocht ’80.