Onnodige nederlaag De Bocht ´80 tegen DEES; 2-0

Zondag 13 februari. Zo overtuigend als de Bocht afgelopen dinsdag LSV met 0-5 van de mat veegde zo gezapig was de wedstrijd van vandaag tegen DEES. De eerste 80 minuten viel er weinig te beleven. De Bocht had iets meer veldoverwicht maar creëerde nauwelijks kansen. Het venijn van de wedstrijd zat hem in de laatste 10 minuten. Mark van Dongen speelde de bal in de 80ste minuut perfect vrij voor Mark de Wit die de wedstrijd had moeten beslissen maar van dichtbij schoot hij hoog over. Uit de counter die hierop volgde was het wel raak voor DEES. Floris Franssen schoot de bal in de 81ste minuut binnen; 1-0. Het slotoffensief was voor De Bocht. Mark van Gardingen poeierde van dichtbij op doel maar zag zijn bal knap gekeerd door de keeper van Wintelre en in de 88ste minuut verknoeide Mark de Wit wederom een dot van een kans. In de 90ste minuut kreeg De Bocht de deksel op de neus toen Thomas Tholen de eindstand op 2-0 bepaalde. Een onnodige nederlaag voor de mannen uit Oirschot.