Oirschot Cup Jeugd en Penaltytoernooi grandioos succes!!

Genieten met 180 voetballertjes op Dun Staak

V.V. De Bocht ’80 organiseerde op 26 mei op het eigen sportpark Dun Staak voor de 7e keer de Oirschot Cup voor de Jeugd. . Toernooi directeur Roland Roefs had de organisatie ook dit jaar weer prima voor elkaar! Ditmaal streden maar liefst 36 teams om de prijzen 180 voetballertjes beleefden onder een stralende zon een mooie dag. De winnaars waren:

7-8 jarigen:         de ‘De Beestenbende’
9-10 jarigen:      W United 1.
11-12 jarigen:    FC Beast
13-14 jarigen:    Spoordonkse Boys
15-16-jarigen:   Gripauto

Bij de grootsten (categorie 15-16 jaar) won uiteindelijk in een zinderende finale de ploeg van FC Gripauto het met 3-2 van Bladellona uit Bladel middels een doelpunt in de extra tijd, een zogenaamde ‘Golden Goal’.

Ook werd er wederom gestreden om de ‘Penalty Cup’ in 5 leeftijdscategorieën. De winnaars waren (van jong naar oud): Daan van Dinther, Len Leermakers, Sem Buiging, Bram van Straten en Giel Wijnands. Na een zeer spannende eindfinale (alle leeftijden) was uiteindelijk de 2e plaats voor Daan van Dinther maar ging Bram van Straten er vandoor met de PENALTYCUP. Een echte penalty specialist dus die Bram!

Maar liefst 35 vrijwilligers van De Bocht ’80 stonden weer de hele dag klaar om van dit prachtige voetbaltoernooi weer een succes te maken. Het topweertje hielp zeker mee. Volgend jaar een vervolg op de vrijdag na Hemelvaart bij de 8e Oirschot Cup. Wie weet bereiken we het immense getal van 200 deelnemers.

DSC_5595

DSC_5597

DSC_5680