De Bocht ’80 verliest van zichzelf en van Gloria UC; 1-2

De Bocht ’80 speelde een prima eerste helft en stond na 45 minuten dik verdient met 1-0 voor. Na rust was De Bocht ’80 de kluts kwijt waardoor Gloria UC uiteindelijk met een 1-2 overwinning huiswaarts keerde door treffers van Niels Lambregts en Max van Wijnen.

De Bocht ’80 startte ijzersterk en had na twee minuten al met 2-0 voor moeten staan door kansen van Thijs van Dongen (kopbal) en Thanh Nguyen (1op1 op de keeper). In de 13de minuut werd het overwicht van de Bocht omgezet in een doelpunt. Lars Fonken zette goed voor waarna Thanh Nguyen de bal binnen schoot. In de 23ste minuut een mooie combinatie tussen Gabby Gijzen en Ahmet Gurel maar laatstgenoemde schoot over. In de 39ste minuut een mooie kans voor Gloria UC. Een pegel van Mike Anthonissen werd door Edwin der Kinderen knap corner getikt. Op slag van rust een prachtige aanname van Lars Fonken waardoor Than Nguyen de 2-0 had moet maken maar deed dat niet. Ruststand 1-0.

Na rust was de Bocht geen schim van de eerste helft en speelde het vooral tegen zichzelf. Murat Ozcan knalde de bal uit een vrije trap op de lat maar daarna was het Gloria UC die domineerde. In de 73ste minuut profiteerde Niels Lambregts van een fout in de verdediging; 1-1. Een minuut later simpel balverlies op het middenveld waarvan Gloria UC profiteerde, via Max van Wijnen werd het 1-2. De laatste tien minuten probeerde de Bocht het nog wel maar kwam niet meer tot scoren. Een zure en volledig onnodige nederlaag voor de Bocht ’80.