Game Over De Bocht ’80 na 3-1 verlies tegen BZS

Voor het tweede seizoen op rij is de Bocht ’80 direct onnodig uitgeschakeld in haar eerste wedstrijd in de nacompetitie. Deze keer door BZS uit Beusichem. De Bocht kon op meerdere momenten de wedstrijd beslissen maar was ongelukkig in de afwerking. In de 9de minuut kwam De Bocht op 1-0 achterstand. John Termeer bepaalde met een prachtig doelpunt  in de 52ste minuut de eindstand op 1-1. In de verlenging scoorde BZS al in de 2de minuut de 2-1 en een minuut voor tijd werd het zelfs 3-1. Game Over voor De Bocht ’80 die hierdoor volgend seizoen weer gewoon in de 5de klasse uitkomt.

Stan van Overdijk kreeg kort na de aftrap al een goede kans maar zag de keeper van BZS op zijn weg. In de 7de minuut wederom een kans voor De Bocht ’80 zonder doelpunt. BZS was wel effectief en scoorde uit haar eerste kans de 1-0 in de 9de minuut. Hierna nog twee kansen voor De Bocht voor Mark de Wit maar de goalie van BZS was daarvan niet onder de indruk. Ruststand 1-0.

Na rust kwam uit een corner van Mark de Wit de bal bij John Termeer die met een prachtig doelpunt de 1-1 noteerde.  Een vrije trap van John Termeer werd gered door de keeper van BZS in de 62ste minuut. Tom Molenberg redde vervolgens knap in de 80ste minuut na een goede aanval van BZS. In de 82ste minuut wederom een vrije trap voor John Termeer, deze keer gin de bal net naast. Reandell Bijlhout kon vervolgens in een 1op1 duel de wedstrijd beslissen in de 85ste minuut maar wederom was de keeper van BZS de sta-in-de-weg. In de 89ste minuut een goed schot van Reandell Bijlhout die wederom werd gekeerd door de keeper. Eindstand reguliere tijd 1-1.

In de tweede minuut van de verlenging maakte BZS er 2-1 van en moest De Bocht weer opnieuw aan de bak. Rowi van den Besselaar leek de 2-2 te maken in de vijfde minuut van de tweede helft van de verlenging maar ook in dit 1op1 duel was de keeper van BZS de winnaar. De Bocht probeerde het nog wel maar verloor in de op een na laatste minuut het laatste sprankje hoop toen BZS de 3-1 maakte. Erg spijtig voor een hard werkend De Bocht ’80 die hiermee klaar is met het seizoen. Eindstand 3-1.