De Bocht ’80 onderuit tegen Boxtel; 1-3

De Bocht ’80 speelde vandaag matig tegen Boxtel en leed een terechte nederlaag. De credits zijn voor Boxtel want die waren beter maar daar bovenop moest De Bocht het opnemen tegen 12 man vanwege een zeer matig leidende scheidsrechter. Al na 45 seconden stond het 0-1 door een treffer van Lars van Hamond. Mark de Wit maakte er 1-1 van in de tiende minuut. Heel stom uitverdedigend werk van De Bocht leidde de 1-2 in door wederom Lars van Hamond. Na rust werd een verdediger van De Bocht omver getrokken door Lars van Hamond die daardoor de wedstrijd kon beslissen. Eindstand 1-3. Een verdiende overwinning voor Boxtel.

De Bocht verloor de bal na 40 seconden op het middenveld. Boxtel counterde met de volledige ploeg waardoor 5 seconden later de bal al in het net lag door Lars van Hamond; 0-1. Mike Smit vlamde in de achtste minuut op de lat. Een minuut later draaide Mark de Wit zicht goed vrij en liet de keeper van Boxtel kansloos; 1-1. In de twintigste minuut een hele domme actie in de verdediging van De Bocht waarvan Mark van Hamond wel heel meervoudig kon profiteren; 1-2. Murat Ozcan draaide een vrije trap op de kruising in de 39ste minuut. Drie minuten een schot namens Boxtel van Jesse van Homelen op de lat. Ruststand 1-2.

Na rust gebeurde er het eerste kwartier niets. Het eerste gevaar was voor Boxtel in de 60ste minuut toen Jesse van Homelen de lat raakte. John Termeer had nog een pegel in huis in de 65ste minuut welke knap door de keeper van Boxtel werd gekeerd. Brian van Schijndel mikte net te hoog in de 73ste minuut. Een minuut later was de wedstrijd gespeeld. Een diepe bal van Boxtel kwam bij Lars van Hamond die van de scheidrechter zijn tegenstander omver mocht trekken om de 1-3 binnen te schieten. Een verdiende overwinning voor Boxtel.