De Bocht ´80 komt met 10 man tekort tegen Netersel; 4-1 verlies

Na negen minuten moest De Bocht ’80 al met 10 man verder nadat Murat Ozcan met twee gele kaarten van het veld werd gestuurd. Toch kwam De Bocht op voorsprong door een benutte penalty van Mark de Wit in de 12de minuut. Netersel besliste de wedstrijd in vijf minuten. Jaap Waalen maakte de 1-1 in de 28ste minuut. In de 31ste en 33ste minuut was Anel Selimovic trefzeker. Ruststand 3-1. Na rust bepaalde Roel Michiels in de 54ste minuut de eindstand van 4-1.

Vandaag speelde De Bocht’80 tegen de nummer twee Netersel een belangrijke wedstrijd. Wat een mooie dag had moeten werd het niet voor de Oirschottenaren dat al na negen minuten met 10 man verder moest. De eerste kans in de wedstrijd was voor Netersel via Martijn Michiels die door de defensie van De Bocht soleerde maar vervolgens te zwak inschoot. In de zesde minuut een mooie bal van John Termeer op Mark de Wit die zijn tegenstander handig omspeelde en net naast schoot. Hierna ging het mis voor De Bocht. Murat Ozcan leverde commentaar op de scheidsrechter en kreeg daarvoor tweemaal geel. De Bocht ging niet bij de pakken neerzitten en kwam in de 12de minuut verdient op voorsprong. Netersel maakte hands waarna Mark de Wit de penalty benutte. In de 28ste minuut werd keeper Tom Molenberg zwaar gehinderd door Netersel. De scheidsrechter liet echter gewoon doorgaan waardoor Jaap Waalen de bal vrij kon binnen tikken. In de 31ste minuut slordig balverlies in de verdediging van De Bocht waarvan Anel Selimovic direct profiteerde; 2-1. Twee minuten later schaarde Anel Selimovic zich achter een vrije trap die hij fantastisch in de kruising binnen schoot. Ruststand 3-1.

De tweede helft startte De Bocht goed en kreeg het via Mark van Dongen een goede schietkans maar de keeper van Netersel stond goed opgesteld. In de 54ste minuut mocht Roel Michiels van de scheidsrechter de bal met de hand meenemen waardoor hij alleen op keeper Molenberg af kon gaan en de 4-1 noteerde. Hierna gebeurde er niet veel meer. Netersel hoefde niet meer en nagenoeg een hele wedstrijd met tien spelers spelen eiste haar tol bij De Bocht. Mark de Wit schoot nog over in de 67ste minuut. Eindstand 4-1 voor Netersel dat hiermee de koppositie van De Bocht overneemt.