De Bocht ´80 kan kampioenschap wel vergeten 0-1 verlies tegen DOSKO ’32

De Bocht kan na vandaag wel stoppen met dromen over een kampioenschap. De Bocht had veruit het meest balbezit maar creëerde nauwelijks kansen. In de 44ste minuut besliste Lucas Stofmeel de wedstrijd na een fout in de verdediging van De Bocht. Eindstand 0-1. Terlo is de grote winnaar van het weekend want ook naaste concurrent Netersel liet punten liggen in Weebosch.

Abdi Abdalla kreeg in de eerste minuut de bal op een presenteerblaadje van de keeper van Dosko maar schoot te zacht in.  Niek Luiten schoot net naast uit een vrije trap in de twaalfde minuut. Hierna een paar kleine kansjes voor De Bocht via Murat Ozcan, Mark de Wit en een afstandsschot van John Termeer maar Dosko kwam daarmee op geen enkele wijze in gevaar. In de 38ste minuut een dot van een kans voor Dosko maar Niek Luiten zag zijn kopbal op de lat gaan. In de 44ste minuut ging de verdediging van De Bocht in de fout waarvan Lucas Stofmeel profiteerde; ruststand 0-1.

Na rust was het een wedstrijd zonder beleving van Bocht-zijde. Wederom veel balbezit maar kansen werden er niet gecreëerd. De beste kansen waren nog voor Dosko. Harm Jansen schoot net naast na een snelle counter in de 81ste minuut en Joren de Haas vond een minuut later keeper Tom Molenberg op zijn pad in een 1op1 duel. Eindstand 0-1 in het voordeel van Dosko.