De Bocht ’80 geeft regie uit handen; 4-3 verlies tegen Nederwetten

De Bocht ’80 leverde een collectieve wanprestatie vandaag en verliest niet alleen de wedstrijd maar ook de aansluiting met de kop van het klassement door onnodig met 4-3 te verliezen van laagvlieger Nederwetten.

De Bocht kwam in de tweede minuut op voorsprong via Reandell Bijlhout. Vijf minuten later geblunder in de Bocht verdediging; 1-1. Brian van Schijndel profiteerde in de 17de minuut van een slechte terugspeelbal; 1-2. De 1-3 was dichtbij maar toch werd het 2-2 in de 41ste minuut door wederom gepruts in de verdediging van De Bocht.

Na rust draaide Mark de Wit in de 50ste minuut een corner binnen; 2-3. Hierna twee grote kansen voor De Bocht om de wedstrijd te beslissen maar dat gebeurde niet. In de 77ste minuut een verkeerde inschatting van keeper Tom Molenberg; 3-3. Het werd nog erger voor De Bocht. In 85ste minuut wederom geklungel in De Bocht defensie waarvan Nederwetten dankbaar profiteerde; 4-3. Een blamage voor De Bocht ’80. Donderdagavond kan De Bocht zich revancheren thuis tegen koploper Audacia.