De Bocht ‘80 ‘freewheelt’ naar nacompetitie; 0-2 verlies tegen Netersel

De Bocht ’80, nummer drie van de competitie, speelde vandaag tegen de nummer twee Netersel. Beide ploegen waren al zeker van nacompetitie. Dat was te zien ook. In een van beide zijden matige wedstrijd won Netersel verdient met 0-2 door treffers van Daan Smets en Martijn Michiels.

Al in de derde minuut keek De Bocht tegen een 0-1 achterstand aan nadat Daan Smets vrij in mocht koppen. In de zesde minuut een pegel van Murat Ozcan die net over ging.  In de 30ste minuut een kansje voor Mark de Wit maar die zag zijn inzet net naast gaan. In de 40ste minuut een afstandsschot van Daan Michiels, maar ook die zag zijn bal naast gaan. Ruststand 0-1.

Na rust was het keeper Desley Fonken die De Bocht op de been hield. In de 60ste minuut strandde Martijn Michiels in een 1op1 duel met Desley Fonken en een kwartier later overkwam Roel Michiels exact hetzelfde. Martijn Michiels leek de 0-2 te maken in de 81ste minuut maar vond wederom Desley Fonken op zijn pad. In de 88ste minuut besliste J. van de Bisen volledig verdient de wedstrijd. Eindstand 0-2. De Bocht speelt voor promotie haar eerste wedstrijd in de nacompetitie op 11 juni.