De Bocht ´80 eenvoudig langs Hulsel; 2-0

De Bocht speelde de hele wedstrijd op de helft van Hulsel en was vooral goed in het missen van kansen. Voor rust opende Mark van Dongen in de 37ste minuut de score. Russtand 1-0. Na rust hetzelfde wedstrijdbeeld. Dank zijn een wereldgoal van Yener Kilic in de 60ste minuut eindigde de wedstrijd in 2-0 voor De Bocht ’80 die hiermee aan kop blijft.

De hoofdsponsor van De Bocht, de Classicos (Perry, Pieter, Peter, Martien, Roland, Michael en Edwin) hebben het vaandelteam volledig in het nieuw gestoken. Vandaag werd voor de eerste keer in de nieuwe tenues gespeeld.

In de eerste minuut had het al 1-0 moeten staan voor De Bocht. Na een steekbal van Mark de Wit kwam Abdi Abdala oog in oog met de keeper maar schoot de bal veel te zacht in. In de vijfde minuut wederom een dot van een kans. Deze keer was het Rowi van den Besselaar die alleen op de keeper af ging en mistte. In de 30ste minuut een mooie aanval van De Bocht die net voorlangs werd geschoten door Mark de Wit. In de 37ste minuut was het wel raak. Vanuit het middenveld soleerde aanvoerder Mark van Dongen door de defensie van Hulsel en schoot de bal diagonaal in het zijnet; 1-0.

Na rust draaide Rowi van de Besselaar zich prima vrij in de 50ste minuut en verscheen alleen voor de keeper maar ook deze kans ging er niet in. In de 60ste minuut werd het 2-0. Simon Hendriks zette goed voor waarna Yener Kilic de bal in een keer uit de lucht op de schoen nam en de bal strak in de kruising schoot. Een schoonheid van een doelpunt! Het laatste kwartier verschenen Rowi van de Besselaar en  Abdi Abdala (tweemaal) voor de keeper van Hulsel maar gescoord werd er niet meer. Eindstand 2-0.