Wederom winst De Bocht ’80; 4-3 tegen Tongelre

Een leuke pot voetbal met het publiek als winnaar die 7 doelpunten te zien kreeg. De Bocht ’80 creëerde vanaf het begin kansen maar toch was het Tongelre dat in de 31ste minuut op 0-1 voorsprong kwam door een treffer van Tonnie Kerkhof. Een minuut later maakte Murat Ozcan er 1-1 van en weer een minuut later was het 1-2 door wederom Tonnie Kerkhof. Murat Ozcan maakte er een minuut voor rust 2-2 van. Harm van den Bosch scoorde uit een vrije trap de 3-2 in de 61ste minuut. Tonnie Kerkhof maakte een kwartier voor tijd de 3-3. De wedstrijd leek in remise te eindigen maar Bart Hermsen scoorde nog in blessuretijd. Eindstand 4-3.

De Bocht ’80 startte sterk. Al in de eerste minuut ging Murat Ozcan alleen op de keeper af maar scoorde niet. In de 17de minuut een prachtige steekbal van Harm van den Bosch waarna Kevin van de Meijden alleen op doel af ging maar ook deze buitenkans werd niet verzilverd. De eerste kans voor Tongelre was in de 31ste minuut. Met een prachtige lob scoorde Tonnie Kerkhof zijn eerste doelpunt van de dag; 0-1. Eén minuut later een vrije trap van Harm van den Bosch die knap werd aangenomen door Murat Ozcan en snoeihard werd binnen geschoten; 1-1. De Bocht was het doelpunt nog aan vieren waarvan Tonnie Kerkhof een minuut later profiteerde en behendig de 1-2 binnen kopte. De prima spelende Noud Bennebroek leek met een afstandschot de 2-2 te maken maar de keeper van Tongelre tikte de bal net naast. Op slag van rust werd het toch nog gelijk nadat Murat Ozcan de bal prachtig in de bovenhoek krulde. Ruststand 2-2.

Na rust mocht Kevin van der Meijden vrij inschieten van vijf meter maar de bal ging hoog over. Twee minuten later een prima voorzet van Kevin van der Meijden maar Lars Fonken kon net niet bij de bal. In de 57ste minuut vlamde Patrick Broks de bal net naast het doel. In de 61ste minuut knalde Harm van den Bosch de bal onhoudbaar binnen uit een vrije trap; 3-2. In de 74ste minuut kon Bart Hermsen de wedstrijd beslissen maar oog in oog met de keeper scoorde hij niet. In de 76ste minuut frommelde Tonnie Kerkhof zijn derde doelpunt binnen; 3-3. Hierna kregen Kevin van der Meijden en invaller Camiel van der Velden nog twee goede mogelijkheden maar gescoord werd er niet. De wedstrijd leek daarmee te eindigen in een gelijkspel. In blessuretijd schoot Bart Hermsen echter de bal goed binnen uit een corner waarmee de Bocht ’80 toch de volle drie punten bij kan schrijven. Eindstand 4-3.