Wederom winst De Bocht ‘80: 1-3 tegen SVSOS

Zes punten deze week voor De Bocht ’80. Na de 4-0 overwinning op donderdagavond werd vandaag met 1-3 gewonnen in Biest-Houtakker. De Bocht startte erg sterk en kwam verdient op voorsprong in de 14de minuut door Brian van Schijndel. Mark de Wit bepaalde de ruststand op 0-2 in de 33ste minuut. Na rust maakte John Termeer er 0-3 van in de 75ste minuut en was de wedstrijd gespeeld. Gijs van Oort bepaalde de eindstand op 1-3 in de 80ste minuut.

De Bocht kwam goed uit de startblokken en domineerde vanaf de eerste minuut. Brian van Schijndel mistte net in de tiende minuut na een mooie combinatie met Mark de Wit. De Wit zag twee minuten later zijn inzet net naast gaan. In de 14de minuut kwam De Bocht verdient op voorsprong doordat Brian van Schijndel de bal binnenschoot in de korte hoek. Hierna zakte De Bocht in waardoor SVSOS in de wedstrijd kon komen. Het creëerde kansen via Jasper Priems en Gijs van Oort. Gelukkig voor De Bocht stond het vizier niet op scherp. In de 33ste minuut een inzet van Brian van Schijndel die werd gekeerd waarna Mark de Wit de bal in kon koppen. Ruststand 0-2.

Na rust zocht SVSOS direct de aanval. Doris Boers schoot net naast in de 49ste minuut en Jasper Priems zag zijn inzet zes minuten later net voorlangs gaan. Hierna gebeurde er niet veel totdat in de 75ste minuut de Bocht counterde en Mark de Wit de bal klaar legde voor John Termeer die de bal bekwaam met links en de linkerhoek binnenschoof; 0-3. Hiermee was de wedstrijd gespeeld. Uit het niets mocht Gijs van Oort de 1-3 maken in de 80ste minuut. De goed spelende Rowi van den Besselaar schoot in de 81ste minuut nog over en Mark de Wit deed dat een minuut later. Eindstand 1-3 waarmee De Bocht opklimt naar de derde plaats op de ranglijst met zes punten minder dan de koploper en twee wedstrijden minder gespeeld.