Wederom winst De Bocht; 0-1 tegen DEES

De Bocht ´80 pakt ook in haar tweede wedstrijd de volle winst. In de tweede minuut legde Gaby Gijzen de bal panklaar voor Mark de Wit die beheerst de 0-1 scoorde. Op  slag van rust werd leek de Bocht de wedstrijd te beslissen maar een 100% doelpunt van Gaby Gijzen werd afgekeurd. In de tweede helft controleerde De Bocht ’80 de wedstrijd en zat het venijn in de staart. Thanh Nguyen kreeg in de laatste vijf minuten drie opgelegde kansen maar vond de paal en keeper op zijn weg. Eindstand 0-1. Een verdiende overwinning voor De Bocht ’80.

De Bocht startte de wedstrijd uitstekend. Al in de tweede minuut legde Gaby Gijzen de bal panklaar voor Mark de Wit die beheerst de 0-1 scoorde. Halverwege de eerste helft werd de Bocht een penalty onthouden toen Thanh Nguyen binnen de 16-meter overduidelijk werd gevloerd. Bocht keeper Wart Kattevilder redde voortreffelijk in de 28ste minuut op een afstandsschot van DEES. Op slag van rust leek het 0-2 te worden toen Gaby Gijzen een uitspeelbal van de keeper onderschepte en de bal binnen schoot. De scheidsrechter keurde het doelpunt echter onterecht af.

In de tweede helft kon de Bocht niet meer domineren maar kwam het geen enkel moment in de problemen omdat de verdediging onder leiding van Marcel van de Wouw en John Termeer als een huis stond. Het venijn zat hem in de laatste vijf minuten. Thijs van Dongen had een mooie steekbal in huis waarna Thanh Nguyen de prima keeper van DEES op zijn weg vond. Een minuut later redde de keeper wederom uitstekend op een inzet van Thanh Nguyen. Weer een minuut later gaf invaller Damian van Alebeek de bal goed mee op Thanh Nguyen die deze keer de paal op zijn weg vond. Eindstand 0-1. Een verdiende overwinning voor De Bocht ’80.