De Bocht ’80 verlengd contract met Suat Tasci

De Bocht ’80 heeft het contract met Suat Tasci met één jaar verlengd die daarmee zijn derde seizoen in gaat. Het bestuur, technische staf en selectie zijn tevreden over de werkwijze van Suat.

Momenteel staat de Bocht ’80 op de 11de plaats in de competitie met twee wedstrijden minder gespeeld. Het COVID-19 virus en veel blessures speelde De Bocht ’80 de eerste helft van de competitie parten.

Het bestuur heeft er alle vertrouwen in met de huidige selectie en Suat Tasci de tweede helft van de competitie en in seizoen 2022-2023 stappen te kunnen maken richting de 4de klasse.

Corona update november 2021

Op 12 november heeft de overheid aangescherpte maatregelen aangekondigd. Voor onze club, leden en supporters zijn de volgende regeles t/m 6 december van toepassing:

  • Er mogen geen supporters op het sportpark komen. Wij vinden het zeer vervelend dat we onze trouwe supporters tijdelijk niet langs het veld of in de kantine mogen ontvangen.
  • De kantine is op trainingsdagen gesloten voor iedereen
  • De kantine is op wedstrijddagen alleen toegankelijk voor spelers en begeleiders/technische staf.

Bestuur vv De Bocht ’80

De Bocht ´80 wederom met lege handen; 0-1 verlies tegen Irene.

In een gelijkopgaande wedstrijd die geen winnaar verdiende was het Irene die met de volle buit naar huis ging. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de 49ste minuut. Jorick de Vos bekroonde zichzelf tot matchwinnaar.

In de vijfde minuut moest Bocht doelman Desley Fonken al in actie komen op een inzet van Irene vanaf vijf meter. In de 9de minuut verscheen Simon Hendriks voor de keeper van Irene maar zag zijn inzet gekeerd. In de 16de minuut wederom een redding van Desley Fonken. Hierna kreeg de Bocht kansjes middels twee afstandschoten van respectievelijk Mark de Wit en John Termeer. Emran Pourmanaf kreeg namens de thuisploeg nog een kopkans in de 32ste minuut maar zag zijn inzet naast gaan. Tien minuten voor rust redde Desley Fonken wederom knap op een schot van Rob Groenendaal. Ruststand 0-0.

Vijf minuten na rust verdedigde De Bocht verkeerd uit en viel de bal voor de voeten van Jorick de Vos die de bal diagonaal binnen schoot; 0-1. Hierna gebeurde er lange tijd aanvallend niet veel. In de 72ste minuut leek Maarten Verheijden de gelijkmaker te maken op een voorzet van Simon Hendriks maar zijn inzet werd op de doellijn gekeerd. Mark de Wit strandde drie minuten later nog op de keeper. In de 90ste minuut was Desley Fonken in een 1op1 duel Levi van Rooij de baas. De laatste kans van de wedstrijd was voor Patrick Broks maar zijn schot ging over. Een onnodige  nederlaag voor de Bocht dat na vier wedstrijden pas één punt heeft.

De Bocht ´80 wederom met lege handen; 3-0 verlies

De Bocht mag van geluk spreken dat Netersel het eerste kwartier niet scherp was anders had het met 3-0 achter gestaan. In de 13de minuut opende Roel Michiels namens Netersel de score. Hierna nam de Bocht het heft in handen maar scoorde niet. Na rust liep Netersel uit naar een 3-0 overwinning door treffers van Jip Koning (48) en Daan Michiels (67). Eindstand 3-0.

In de 4de minuut had Daan Smets de score al kunnen openen namens Netersel. Daarvan schrok de Bocht niet eens wakker want J. van de Bisen mocht een minuut later van twee meter afstand op de paal koppen en in de 8ste minuut schoot Roel Michiels voor open doel naast. In de 13de minuut viel wel de dik verdiende treffer voor Netersel, vanaf 16 meter schoot Roel Michiels de bal goed binnen; 1-0. Hierna nam de Bocht de regie over van de wedstrijd tot aan de rust. Simon Hendriks werd gevloerd in de 16 maar de scheidsrechter zag er geen penalty in en Maarten Verheijden zag zijn inzet op de lat belanden. Tien minuten voor rust leek Thijs van Dongen de gelijkmaker te maken maar op wonderbaarlijke manier ketste de bal via de paal uit het doel. Vijf minuten voor rust schoot Mark de Wit hard op doel maar de keeper van Netersel kon de bal net over tikken en een schot van Emran Pourmanof in de 45ste minuut mistte kracht. Ruststand 1-0.

Na rust een dramatische start voor de Bocht. Doelman Wart Kattevilder werd gehinderd en liet de bal los, precies voor de voeten van invaller Jip Koning die simpel de 2-0 binnen kon tikken. Maarten Verheijden strandde nog op de keeper in de 50ste minuut en Wart Kattevilder redde nog knap op een inzet van Matties Legeland. In de 67minuut was de wedstrijd beslist. Na een simpel een-tweetje binnen de 16  bepaalde Daan Michiels de eindstand op 3-0.

Remise De Bocht ´80 – Casteren; 1-1

In een van beiden kanten matig duel stond het na 90 minuten 2-2. Een terechte uitslag want de wedstrijd verdiende geen winnaar. In de 78ste minuut scoorde Maarten Verheijden namens De Bocht ’80 de 1-0. In de 81ste en 84ste minuut kwam Casteren op 1-2 voorsprong door treffers van Willem van Rijthoven en Bram van Lippen. In de 88ste minuut bepaalde Thijs van Dongen de eindstand op 2-2.

In de eerste helft was er bitter weinig te zien op Sportpark Dun Staak. Twee afstandsschoten van John Termeer namens de thuisploeg waren de enige hoogtepunten.

Na rust was het niet veel beter. Het venijn zat hem in het slot. Maarten Verheijden zette de Bocht in de 78ste minuut na goed klaar leggen van Thijs van Dongen op voorsprong; 1-0. Lang kon De Bocht daarvan niet genieten want Willem van Rijthoven mocht drie minuten later wel heel eenvoudig de gelijkmaker maken 1-1. De Bocht leek te gaan verliezen want in de 84ste minuut mocht Bram van Lippen tussen drie verdedigers van De Bocht vrij inkoppen 1-2. Twee minuten voor tijd ging Simon Hendriks voor de zoveelste keer langs zijn tegenstander en zette goed voor waarna Thijs van Dongen perfect de 2-2 binnen kopte.

Valse start De Bocht ´80; 4-1 verlies tegen DOSKO

De Bocht begon haar eerste competitie duel dramatisch slecht. Al na een half uur stond het volledig terecht met 3-0 achter door treffers van Jop Baijens, Maarten Verheijden (e.g.) en Job Wijnen. Samin Yusofi bepaalde de ruststand op 3-1. Na rust probeerde De Bocht het wel maar kon het geen vuist maken. In de 80ste minuut bepaalde Stan Jacobs de eindstand op 4-1. Een dik verdiende overwinning voor de mannen uit Duizel.

De Bocht was vanaf de eerste minuut totaal niet bij de les. Elke duel werd verloren. Dosko benutte haar eerste kans in de 10de minuut direct. Jop Baijens mocht de 1-0 vrij inschieten. In de 18de minuut de zoveelste fout in de verdediging van de Bocht ’80. Maarten Verheijden deed een hierbij duit in het zakje en scoorde een eigen doelpunt; 2-0. Job Wijnen schoot vervolgens in de 30ste minuut net naast. In de 31ste minuut kreeg zowaar De Bocht ‘80 haar eerste kans. Thijs van Dongen schoot voorlangs. In de 33se minuut wederom dom balverlies van De Bocht waarvan Job Wijnen profiteerde; 3-0. In de 43ste minuut maakte Samin Yusofi vanaf 25 meter een prachtige goal. Ruststand 3-1.

Na rust kwam De Bocht sterker uit de startblokken en dwong het DOSKO het eerste half uur op eigen helft en creëerde het kansjes maar scoorde niet. In de 55ste minuut had Jop Baijens de wedstrijd kunnen beslissen maar voor open doel schoot hij naast. In de 75ste minuut trof DOSKO nog de lat via Dennis van Woerkum. In de 80ste minuut kreeg Stan Jacobs alle ruimte om de wedstrijd te beslissen. Eindstand 4-1.

Rabo ClubSupport

Dit jaar doet onze vereniging mee aan de Rabo Clubsupport. Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Wij kunnen deze financiële ondersteuning goed gebruiken en jij kunt daarbij helpen door te stemmen op onze club!

Als je klant én lid bent van de Rabobank dan kun je stemmen door in te loggen in de Rabo app of op Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Als je wel klant maar nog geen lid bent van de Rabobank dan kun je je eerst als lid aanmelden via de website https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/. Vervolgens kun je ook je stem uitbrengen.

Steun allemaal onze club en breng uiterlijk 24 oktober je stem uit op onze club!

Ere-sponsor Henk den Ouden overleden

Dinsdag 1 juni 2021. Vandaag bereikte ons het treurige bericht dat ons een tweede Bocht-icoon binnen een jaar is ontvallen. Henk den Ouden is op 80 jarige leeftijd overleden.

Hoewel Henk al jarenlang geen actieve functie meer had bij De Bocht ’80 was hij altijd aanwezig. Zelfs als hij er niet was kwam hij altijd wel een keer ter sprake. Henk ademde De Bocht. Als hij er wel was kon je hem niet missen. Henk was altijd luidkeels aanwezig en stak zijn mening nooit onder stoelen of banken. Recht voor zijn raap en duidelijkheid staan symbool voor Henk. Hij liet nooit iets aan het toeval over. Er waren weinig tegenstanders die niet vroegen ‘Is Henk er ook vandaag?’, of ‘Hoe is het met de kiepenboer?’.

Henk staat wijd en zijd bekend binnen de voetballerij en is een Bocht-man pur sang. Henk was de eerste trainer die het eerste elftal van de Bocht ’80 kampioen maakte in 1995. Met een hoop bravoure haalde Henk voordat de competitie begon de media door te stellen dat hij zeker wist dat De Bocht kampioen zou worden. Het koste hem zelfs een weddenschap om chocoladebollen maar dat nam hij voor lief. Hij maakte het wel waar.

Naast trainer vervulde Henk de rollen van bestuurslid, leider en scheidsrechter en ook was hij jarenlang hoofdsponsor wat hem de titel van ere-sponsor opleverde. Jaarlijks reikte Henk op ludieke wijze nog de prijzen speler, topscoorder etc. van het jaar uit. In de laatste jaarvergadering heeft Henk aangegeven daarmee te stoppen en vertelde hij dat we hem niet vaak meer bij De Bocht zouden zien. Ik word te oud zei hij. Henk heeft zijn einde dus aan voelen komen en heeft op gepaste manier op deze wijze een tijdje geleden al afscheid genomen van De Bocht ’80.

Dat afscheid is nu definitief. Vandaag overleed Henk op 80 jarige leeftijd in het ziekenhuis.

Henk 80 jaar geworden – De Bocht 80 – heel bijzonder!

De accu was leeg. We zullen hem missen. Rust zacht Henk. Sterkte Annie, kinderen en kleinkinderen.

Bestuur en leden De Bocht ‘80