De Bocht ´80 pas in tweede helft wakker; 4-3 winst tegen DOSKO

Een wedstrijd met twee gezichten. Voor rust was De Bocht niet bij de les en stond het verdient met 0-2 achter door twee treffers van Thijs Berendsen. Na rust tapte De Bocht uit een ander vaatje. Door treffers van Thijs van Dongen (2x), Emran Pourmanaf en een eigen doelpunt boog De Bocht de stand om naar 4-2. Thijs Berendsen mocht in blessure tijd nog 4-3 maken. Een zeer vermakelijke wedstrijd voor veel publiek.

Michael Jansen schoot namens de Bocht in de 9de minuut naast. Een minuut later een open kans voor Ard-Jan Fleerakkers maar keeper Desley Fonken tikte de bal over. De  goed spelende routinier Emran Pourmanaf voorkwam een tegendoelpunt in de 13de minuut.  In de 28ste minuut strandde Yener Kilic op de keeper van DOSKO. In de 29ste minuut gooide de Bocht verkeerd in waarvan Thijs Berendsen profiteerde; 0-1. DOSKO kreeg extra energie en troefde De Bocht op alle fronten af. In de 43ste minuut gooide DOSKO in terwijl feitelijk de Bocht in had moet gooien. De verdediging van De Bocht was hierdoor gezien en wederom Thijs Berendsen scoorde. Ruststand 0-2

Hoofdtrainer Suat Tasci zette in de rust de zaak op scherp wat vanaf de eerste minuut merkbaar was. Al na 45 seconden vuurde Mark de Wit de bal op doel van DOSKO en zes minuten later schoot hij rakelings naast. In de 56ste minuut draaide Thijs van Dongen zich prima vrij en scoorde de 1-2. In de 62ste minuut werd Thijs van Dongen gevloerd en ging de bal op de stip. Mark de Wit hielp echter deze buitenkans om zeep. In de 71ste minuut een vrije trap op maat van de goed ingevallen Harm van den Bosch die door  Thijs van Dongen snoeihard werd binnen gekopt; 2-2. In de 74ste minuut kwam de Bocht verdient op voorsprong. Yener Kilic legde de bal mooi af op Emran Pourmanaf die de bal zeer beheerst binnen schoot; 3-2. In de 83ste minuut werd het zelfs 4-2. Een strakke voorzet van Mark de Wit op Thijs van Dongen werd door de keeper in eigen doel geslagen. Thijs van Dongen maakte er in de 77ste minuut bijna 5-2 van. In blessuretijd mocht Thijs Berendsen de 4-3 nog maken. Drie punten voor De Bocht na een zeer aantrekkelijke wedstrijd voor het publiek.