KAMPIOENSCHAP ‘UT DERDE’ ZONDAG 17 APRIL

Dat de geschiedenis zich vaak herhaalt is duidelijk. Zo ook bij De Bocht ’80. Het laatste kampioenschap dateert alweer van seizoen 2007 – 2008. Toen groepeerde zich enkele oud eerste elftalspelers in het 4de elftal van De Bocht ’80. Jos van den Aker, Theo van Dongen, Tinus van der Heijden en Edwin Baeten gingen naar het vierde van kampioenenmaker Ad van Loon senior wat resulteerde in een geweldig kampioenschap. Weten jullie het nog???

Dat feestje gaan we nog eens dunnetjes over doen maar dan met UT DERDE!!!

Dit jaar kozen Marcel van de Wouw, Wesley Henraath, Paul van Gestel en Patrick Smits ervoor om in UT DERDE te gaan voetballen. En wat is het gevolg??? Een aanstaand kampioenschap want dat kan gewoonweg niet meer mis!!!! Een kampioenschap vieren we niet als team maar als CLUB bij de Bocht ’80.

Daarom bij deze een oproep aan iedereen om komende zondag 17 april massaal naar Hoogeloon en/of De Bocht ’80 te komen want feesten doen we SAMEN.

Hieronder even het programma in het kort voor zondag 17 april:

  • 8.30 uur vertrekt het 3de met aanhang naar Hoogeloon met een bus. Hierin kunnen 50 personen (spelers, aanhang, supporters, leiders, bestuur etc.). Wanneer er meer personen mee gaan gaat de rest met auto’s. Dat wordt onderling geregeld.
  • Om 10.00 uur start de kampioenswedstrijd Hoogeloon 6 – De Bocht’80 3.
  • ± 12.30 uur terugreis naar de Bocht.
  • ± 13.30 uur aankomst bij de Bocht.
  • ± 13.45 uur officiële Huldiging van de Kampioenen door Dun Vurzitterd.
  • 14.00 uur aankomst feestbus van NoFear bij de Bocht. Dat is een (open) bus voorzien van muziek.
  • Tot ± 18.00 uur Feest bij de Bocht.

Aansluitend zet het feest zich voort in het dorp met iedereen die mee wil, het liefst iedereen natuurlijk! Het derde en technische staf stellen het zeer op prijs wanneer er zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn van andere teams, supporters en overige bochtgabbers zodat het een echt CLUBFEEST wordt! Ben erbij allemaal!!!!!!

Edwin Baeten
Voorzitter