Jaarvergadering druk bezocht

Op donderdag 8 november werd Ere-Sponsor Henk den Ouden tijdens de druk bezochte jaarvergadering door onze voorzitter Edwin Baeten gefeliciteerd met zijn 25-jarige lidmaatschap. Ook Noud van Haaren is 25 jaar lid maar die kon helaas niet aanwezig zijn. Gefeliciteerd heren.

Op naar de 40 jaar, net zolang als de Bocht ’80 bestaat in 2020. Daar werd tijdens de jaarvergadering al bij stil gestaan. Er zijn grootse plannen om dit jubileum op een hele fraaie manier te vieren!

Perry vd Meijden en Edwin Baeten werden herkozen en Patrick Broks werd gekozen als bestuurslid.

De voorzitter benadrukte het belang nog maar eens van ‘geen eerste, geen club’ en liet de vergadering zien dat de club aan het vergrijzen is en dat er behoefte is aan jonge instroom. Alle leden hebben hierin een rol.

Baeten benadrukte ook nog eens de behoefte aan vrijwilligers. De lasten worden door te weinig mensen gedragen. Het zou een verkeerd signaal zijn wanneer we naar betaalde krachten moeten volgens onze voorzitter ook al laat de financiële situatie dat prima toe. Penningmeester Maarten Raaijmakers had zijn cijfers weer goed voor elkaar en de resultaten die hij toonde mogen er zijn.

Al met al een prima vergadering. Financiëel is het prima bij De Bocht ’80, vrijwilligers mag beter en de behoefte aan extra spelers houdt aan. Uiteraard wordt er uitgekeken naar het 40 jarige jubileum waar een knalfeest op de rol staat. De eerste vrijwilligers hebben zich tijdens de jaarvergadering al aangemeld. In het eerste kwartaal van 2019 wordt de eerste vergadering gepland.