Godenzonen van De Bocht ’80 2 verliezen ondanks Catalaans Tikkie-Takkie voetbal

Na 2 maanden bewust rust te hebben gekozen, speelde De Bocht ’80 2 vandaag in een kolkend stadion bij de Zuiderburen in Reusel. Het publiek moest de auto’s al in Bladel parkeren vanwege de drukte. De Oirschottenaren legden Catalaans positiespel op de mat en creëerde een aantal leuke kansjes, maar troffen geen doel. De Reuselse formatie lukte dat wel 2x, 2-0 rust.

Na rust had leider Kees gezegd hoe de wedstrijd zou moeten gaan keren, de wind keerde namelijk ook (van wind tegen naar wind mee). Het bleef echter ook bij de wind. De Bocht kon geen goal maken, ondanks sublieme aanvallen. Ook een aantal levensgevaarlijke schoten van o.a. Piwi en Maikel Crazy  werden door de keeper knap gepareerd of gingen rakelings over (of rakelings over het vangnet achter de goal). De Zuiderburen wisten uit een scrimmage van vier minuten en een strafschop nog wel te scoren; 4-0 was ietwat geflatteerd. Het publiek genoot van een sportieve wedstrijd, het was weer even wennen na al die tijd, sommigen wisten niet meer wat noppen waren. Volgende week Carnaval en daarna gaan de Bochtenaren weer voor de punten. Ze zitten ook nog altijd in de beker (en dat kan nog wel even duren met die vorst….;-)

Na de wedstrijd was er nog een rel omdat Crazy per ongeluk de trainingsjack van Roolmario had meegenomen inclusief de plastic trouwring. Gelukkig is die weer terecht bij de stokoude spits van De Bocht. Hij is dan wel zijn conditie en blonde krullen kwijt geraakt, zijn vrouw wil ie nog een tijdje houden…….. net als zijn buitenaardse techniek…… op de Xbox.